YEREL
Giriş Tarihi : 25-10-2022 14:31

POSBIYIK'TAN AK PARTİ YÖNETİCİLERİNE CEVAP: 'İŞİMİ DE YAPARIM,ŞOVUMU DA!'

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ‘Hamsi Festivali ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ konulu toplantı düzenlendi.

POSBIYIK'TAN AK PARTİ YÖNETİCİLERİNE CEVAP: 'İŞİMİ DE YAPARIM,ŞOVUMU DA!'

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından ‘Hamsi Festivali ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’ konulu toplantı düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen toplantıya STK temsilcileri, belediye yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş Hamsi Festivali için tüm hazırlıkların tamamladığını belirterek, görüş ve önerilere açık olduklarını ifade etti.

Toplantı 2021 yılında düzenlenen 14. Hamsi Festivalinden görüntülerinden derlenen sunum ile devam etti.

Sunumun ardından Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kendisini şov yapmakla eleştiren AK Parti yöneticilerine cevap vererek, “Şimdi geçmişe bakıyorum da çok güzel etkinler yapmışız. Şov Ereğli’yi tanıtmaksa, ben şov yapmaya da devam edeceğim. Ben işimi de yaparım, şovumu da. Herkes kendi işini yapsın”şeklinde konuştu.

Posbıyık, Siyasetçiler için şov yapmanın beceri işi olduğunu belirterek, merhum liderler  Demirel’in sözleriyle ve Ecevit’in şapkasıyla halkın sevgi ve sempatisini kazandığını söyledi.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın öneminden ve önceliğinden söz eden Posbıyık, maden şehitlerini anarak, 100. Yılını kutlayacağımız Cumhuriyetin kuruluş yıldönümü kutlamalarının eğlence amaçlı olmadığını belirtti.

Posbıyık, Cumhuriyet Bayramı’nda bayraklar ve bando eşliğinde 100. Yıl yürüyüşü düzenleneceğini, yürüyüşün ardından ise Sanatçı Edip Akbayram’ın sahneye çıkacağını ifade ederek “Cumhuriyetimizin 100. yılını en iyi şekilde karşılayacağız” dedi.

HAMSİ FESTİVALİ TARİHİ BELLİ DEĞİL!

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Hamsi Festivali için tüm hazırlıkların tamamlandığını, ancak hamsinin henüz denizde görülmediğini hatırlatarak, festival tarihinin hamsinin denizde görülmesine göre belirleneceğini söyledi.

Başkan Posbıyık, Hamsi Festivali’nde horon rekoru için Guinness rekorlarına başvurulduğunu, bu konuda yazışmaların devam ettiğini belirterek, tüm çevrelerden etkinlik, yarışma sanatçı ve önerileri beklediklerini söyledi.

AdminAdmin