YEREL
Giriş Tarihi : 25-11-2020 20:19

AK PARTİ, DOĞAYA CAN VERDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, ilçeye bağlı Bayat Köyü sapağında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

AK PARTİ, DOĞAYA CAN VERDİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, ilçeye bağlı Bayat Köyü sapağında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu ve Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Merkez Şefi Ömer Doğan ile birlikte; Bayat Köyü sapağındaki Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazide fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan partililer, dikimin ardından fidanlara can suyu verdi.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili bilgi veren AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; her yıl Türkiye’de meydana gelen heyelanlar, erozyonlar ve yangınlar neticesinde birçok ağacın kaybedildiğini ifade ederek, bu nedenle teşkilat mensupları ile birlikte fidan diktiklerini söyledi.

Bozkurt; bugün dikilen fidanların, toplumun bu konuda duyarlı olması anlamında bir mesaj olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

 “Türkiye’mizde, bölgemizde; heyelanlar, erozyonlar ve yangınlar neticesinde birçok ağacı kaybediyoruz. Bu da doğal olarak hayvanların, biyolojik ortamın ortadan kalkmasına sebep oluyor. Bundan toplum olarak büyük zarar görüyoruz. Biz bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla ne yapabiliriz düşüncesiyle hareket ettik ve Ereğli’de teşkilatımız adına fidanlık oluşturma anlamında Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü ile bağlantıya geçtik. Orman İşletme Müdürlüğünün yetkilileri sağ olsunlar, dikim alanını olarak bize burayı gösterdiler. Bugün de teşkilat mensuplarımızla birlikte geldik, fidanlarımızı diktik. İnşallah Ereğli’de güzel bir hizmette bulunmuş olacağız. Bugün diktiğimiz fidanlar, toplumumuzun bu konuda duyarlı olması anlamında bir mesajdır. Bu mesajın Ereğli insanımız tarafından, bölgemiz tarafından, Türkiye’miz tarafından algılanacağını düşünüyorum. İnşallah bu işlem hayırlara vesile olur.”

AdminAdmin