SİYASET
Giriş Tarihi : 18-09-2020 21:18

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ:“EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatını ziyaret eden Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar, hem partililere hem de muhalefete yönelik önemli açıklamalarda bulundular. Ereğli’nin 5 yılının heba olduğunu belirten Milletvekilleri, 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimde Belediyeyi geri alacaklarını ifade ettiler.

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ:“EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ GERİ ALACAĞIZ”

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar, 6 Eylül’de yapılan kongrede AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığına seçilen Avukat Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Milletvekilleri Çolakoğlu ile Uçar’ı; İlçe Başkanı Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri ve partililer, İlçe Teşkilat binası girişinde karşıladılar. Daha sonra sırasıyla İlçe Başkanı Bozkurt ile Milletvekilleri Çolakoğlu ve Uçar, parti binasının toplantı salonunda partililere hitaben birer konuşma yaptılar.

BOZKURT: “EREĞLİ’DE BİR HEYECAN GÖRÜYORUZ”

6 Eylül’de yapılan kongrenin ardından ilçede bir heyecan gördüklerini ifade eden AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bu heyecanı artırmak için gece-gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Bozkurt, şunları söyledi:

“6 Eylül’de yaptığımız kongrede, Genel Merkezimizin ve delegelerimizin teveccühleriyle İlçe Başkanlığına seçildik. O günden bu yana ziyaretlerimiz sürüyor, ziyaretleri kabul ediyoruz. Ereğli’de bir heyecan görüyoruz. Bu heyecanın artarak devam edeceğine olan inancımız da tamdır. Bugün de Milletvekillerimiz Sayın Hamdi Uçar ile Sayın Ahmet Çolakoğlu aramızdalar. Kendilerine hoş geldiniz diyor, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah Sayın Milletvekillerimizle beraber Ereğli’de bu heyecanı artıracağız. Ereğli’de devam eden projeleri hızlandırma ve yeni projeleri devreye sokma anlamında hep birlikte çalışacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız. ‘Cek-cak’larla uğraşmayacağız. İnşallah sizlerin de verdiği güç ile yolumuza dimdik devam edeceğiz.”

Bozkurt’un ardından konuşan Milletvekili Çolakoğlu; “Ereğli’de emanet olarak verdiğimiz Belediyeyi, bu kadro ile beraber geri alacağız ve Ereğli’yi de yerel yönetimlerde AK Parti ile beraber şaha kaldıracağız” dedi.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nda yeni görev alan İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileğinde bulunan Çolakoğlu, “İnşallah çıktıkları bu yolda geçmişten alınlarının akıyla aldıkları bu görevi kendilerinden sonraki arkadaşlara da aynı şekilde alınlarının akıyla devredeceklerinden hiç şüphemiz yok” ifadelerine yer verdi.

Çolakoğlu, şunları kaydetti:

“İnşallah bu süreçte de hem yerel de hem genelde AK Parti’nin çizgisi doğrultusunda, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizgisi doğrultusunda hedeflere doğru hep beraber yürürüz. Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri, 2053 hedefleri ve 2071 hedefleri gerçekten ülkemizin ufkunu açan, geleceğini açan bir çizgi. Bizler de hep beraber Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durarak, bir adım dahi geri atmadan yolumuza devam etmemiz gerekiyor.

EREĞLİ’Yİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Zor bir görev aldınız, zor bir görev üstlendiniz. Ereğli’de AK Parti’yi ve AK Parti’nin davasını bir adım öne getirmek için, en yükseğe ulaştırmak için gayret edeceksiniz. Cumhurbaşkanımız 2001 yılında AK Parti’yi kurduğunda ‘Durmak yok yola devam’ dediğinde, bu bilinçle yola çıktık, inşallah Ereğli’de emanet olarak verdiğimiz belediye başkanlığını yine bu kadro ile beraber biz geri alacağız ve Ereğli’yi de yerel yönetimlerde AK Parti ile beraber şaha kaldıracağız.

KÜSMEK, DARILMAK YOK

Ereğli’de bir süreç geçirildi. Ereğli’de bu zamana kadar var olan arkadaşlarımız, bu göreve layık olan insanlardır. Bu göreve talip olan bütün arkadaşlarımız da yine Saffet başkanımız gibi bu görevi en iyi yapacak olan arkadaşlarımızdır. Küsmek yok, darılmak yok. Kongre salonunda da söyledim; ‘Bu bir bayrak yarışıdır’, bundan sonra da bu bayrak yarışını bazı arkadaşlarımız devralacak. Dedikodu üretmek, ‘yok öyledir’, ‘yok böyledir’ demek; bunlar AK Parti’ye hiçbir zaman fayda sağlamaz ve bu kutlu davaya da ihanettir. Bunun içinde kesinlikle olmayalım. Cumhurbaşkanımızı bir gün Giresun’da, bir gün Batman’da halkı dinlerken görüyorsunuz. Bir gün bakıyorsunuz Somali’de. Güç, kuvvet yeter mi? Allah güç kuvvet versin. Bunlar varken biz burada küçük hesaplar içinde koşarsak, biz bu davaya ihanet etmiş oluruz.”

Ziyarette konuşan Milletvekili Uçar da Ereğli’nin bölge adına önemli bir ilçe olduğunu vurguladı.

Heyecanı, vizyonu ve gelecekle ilgili bir hedefi olmayanların Ereğli’ye verebilecek bir şeyleri olmadığını ifade eden Uçar, “Ereğli bizim için, bölgemiz adına çok önem arz eden ilçelerimizden bir tanesidir. Sosyal, siyasi ve ekonomik anlamda en dinamik, en hareketli ilçelerimizden bir tanesidir” dedi.

“BU DÖNEM, ÇOK HASSAS BİR DÖNEM”

Uçar, şöyle konuştu:

“AK Parti ailesinin içerisinde dedikodu, fitne, fesat, gıybet, iftira ve buna benzer duygular içerisinde hareket eden teşkilat mensuplarının hiçbir tanesine yer yoktur; olmayacaktır da. Bunu bilin. Niye? AK Parti 18 yıldır iktidarda, bütün gayesi, bütün amacı, bütün niyeti vatandaşa, halka hizmet etmek; halkı kucaklamaktır, onlarla birlikte olmaktır. Bu yüzden bu ve buna benzer duygulara sahip, bu niyette olanları teşkilat kademelerimizde değil, ailenin içerisinde asla ama asla barındırmayacağız. Bunlar her zaman camiaya zarar verir. Bunlar hizmet etme odaklı değildir. Bunların hepsi kendi kişisel, bireysel menfaatleri, çıkarları için bu ve buna benzer kademelerde olmak isteyen insanlardır. Eğer bizim yeni dönemdeki yapılanmamızın içerisinde bu niyette insanlar varsa, onlar da başarılı olamayacaktır. Bunu bilin. Bizim bütün gayemiz, bütün amacımız, bütün niyetimiz az önce sayın milletvekilimiz ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımız bugün Giresun’da, ertesi gün Denizli’de, ertesi gün Antalya’da. Normal günlerde 24 saat yetmiyor. Ülkesi için, milleti için gece-gündüz çalışıyor, mücadele ediyor. Tabandaki teşkilat mensuplarımızın böyle bir şeye asla ama asla hakkı yoktur. Bu dönem çok hassas bir dönemdir. Biz bu düşünceler ve duygular içerisinde hareket ederek yeni bir ekiple sahalara, meydanlara çıkıyoruz.

EREĞLİ’NİN 5 YILI HEBA OLMUŞTUR

Kırılan olmuştur, dökülen olmuştur. Hepsini biz toplayacağız. İlçemizdeki arkadaşımız ile birlikte, Ereğli’de sizlerle birlikte olacağız, el ele vereceğiz, kol kola vereceğiz. Bunların hepsini birlikte toparlayacağız. 2024 yerel seçimlerinde, emanet vermiş olduğumuz belediyeyi inşallah tekrar AK Parti’ye kazandıracağız. Bugün hasbelkader kazanılmış bir yerel yönetimde, kendisinden bile beklentisi olmayan bir yerel yöneticinin çıkıp Ereğli’ye bir faydasının, bir katkısının olacağına inanıyor musunuz? Heyecanı olmayan, vizyonu olmayan, gelecekle ilgili bir hedefi olmayan bir insan Ereğli’ye ne katabilir? Neyin mücadelesini verebilir? Hiçbir şey! O yüzden Ereğli’nin açıkçası bu dönemde 5 yılı heba olmuştur ama biz Ereğli halkının şunu iyi bilmesini istiyoruz; Merkezi hükümetimizin Ereğli’ye yapması gereken projeler ne varsa, hepsinin yapılması için üç vekil arkadaşımız, il başkanımız, ilçe başkanımız ile birlikte sürekli takip edeceğimizden asla ama asla şüpheniz olmasın.”

AdminAdmin