SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2023 20:20

İYİ PARTİLİ YALÇIN EREĞLİ’DEN BAŞLADI

İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, seçim ziyaretlerine Kdz. Ereğli’den başladı.

İYİ PARTİLİ YALÇIN EREĞLİ’DEN BAŞLADI

İyi Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, seçim ziyaretlerine Kdz. Ereğli’den başladı.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı ve Kdz. Ereğli TSO Eski Başkanı Sertan Yalçın, kendi döneminin Başkan Yardımcısı Mehmet Çivici ile birlikte Kdz. Ereğli TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ve Başkan Yardımcısı Harun Günönü ile görüştü.  Yalçın, Zonguldak’a ve Zonguldak halkına hizmet etmek için İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, aday olduğu takdirde halktan gerekli desteği alacağına inandığını ifade etti,Keleş ve yönetiminin çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın’a başarılar diledi.

ZİRAAT ODASINDA TARIM POTANSİYELİ GÖRÜŞÜLDÜ

Temaslarına devam eden Yalçın, kendisine eşlik eden Avukat Adil Ateş’le birlikte, İlçe Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman ve ekibini de ziyaret etti. Burada ilçenin tarım potansiyelinin daha verimli değerlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, karşılıklı başarı dilekleri iletildi.

ÜNÜLÜER BAŞARILAR DİLEDİ

Daha sonra IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetimini ziyaret eden Yalçın’ı DTO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer ve Meclis Başkanı Kamil Ustaoğlu karşıladı. Sektörel konuları genel ve yerel ölçekte ele alan Yalçınve DTO ekibi; liman, balıkçlık, tersanecilik ve lojistik gibi konularda değerlendirmede bulundu. İlçe belediyesi rıhtımı konusunda Liman Başkanlığı ile sorunlar olduğunu duyuran Ünlüer, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Çıktığı yolda Yalçın’a başarılar dileyen Ünlüer ve Ustaoğlu,  TBMM’de Kdz. Ereğli’den bir isimgörmek istediklerini belirtti.

ORTAK DİLEK : “BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

İlk günkü ziyaretler kapsamında İyi Parti İlçe teşkilatınıİş İnsanı Mehmet Çivici ile birlikte ziyaret eden Yalçın, İlçe Başkanı İzzet İyiol ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.  Seçim stratejisi üzerine görüşen ikili, adaylık sürecinin önemi üzerine fikir birliğine vardı. Şahıslardan ziyade partinin kurumsal kimliğinin önemine dikkat çeken ve ailesinin siyaset geleneğinden, TSO başkanlığı döneminden ve iş dünyasındaki tecrübelerinden söz eden Yalçın, seçim sürecinde her aşamada sonuna kadar partisini destekleyeceğini ifade etti. Başkan İzzet İyiolda partiye son dönemlerde ilginin attığını söyledi ve “Asıl süreç adaylar belirlendikten sonra başlayacak. Genel merkezimizin belirleyeceği adaylara ve sıralayama saygılı olup hepsinin yanında olacağız, çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesi ile biz bu seçimi birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Her aday adayımıza olduğu gibi demokrasi yarışında size de başarılar dileriz.” diye konuştu.

Yalçın, ayrıca ilçede yayın yapan Hakimiyet Gazetesini de ziyaret ederek sahibi Fikri Kapan’la görüş alışverişinde bulundu. Yerel basının önemine dikkat çeken Yalçın, tarafsız haberciliğinden ötürü Kapan’ı kutladı ve uzun yayın yılları diledi. Kapan’da Yalçın’a başarılar diledi.

Öte yandan SertanYalçın gün içerisinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e de nezaket ziyaretinde bulundu.

AdminAdmin