SİYASET
Giriş Tarihi : 20-10-2020 11:32

BAŞKAN BOZKURT’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kdz. Ereğli Şubesi, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ve Kdz. Ereğli Armutlcuma ve Civari Köyleri Yardımlaşma Derneği, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

BAŞKAN BOZKURT’A ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kdz. Ereğli Şubesi, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şubesi ve Kdz. Ereğli Armutlcuma ve Civari Köyleri Yardımlaşma Derneği, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ÇINAR: “GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞINIZA EMİNİZ”

İlk ziyaret, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kdz. Ereğli Şubesi (MÜSİAD) Başkanı Abdülkadir Çınar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleşti.

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Çınar, konuşmasında şunları söyledi:

"Yeni göreviniz hayırlı, uğurlu olsun, Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun, seçilen tüm arkadaşlarımıza da hayırlı, uğurlu olsun. Hizmetlerinizde Allah sizleri muvaffak etsin inşallah. Bayrağı devraldınız. Aldığınız bayrağı inşallah en güzel şekilde taşıyacağınıza ve güzel hizmetler yapacağınıza eminiz.”

Başkan Bozkurt ise ziyaretten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, Başkan Çınar ve yönetimine teşekkür etti.

ŞUBE BAŞKANI ERCAN: “HAYIRLI OLSUN”

İkinci ziyaret ise Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette Şube Başkanı Ercan, İlçe Başkanı Bozkurt'a ve çalışma arkadaşlarına yeni görevlerinde başarılar dileyerek; “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Yaptığınız genel kurul hayırlara vesile olsun, inşallah iyi şeylere imza atarsınız.” dedi.

BOZKURT: “SİZLERLE BERABER ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK MUTLULUK DUYACAĞIZ”

Başkan Saffet Bozkurt ise iyi dileklerinden dolayı Şube Başkanı Ercan'a teşekkür ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türk Metal Sendikası gerek Türkiye’de gerek Ereğli’de hem sendikal, hem de sivil toplum örgütü olma anlamında büyük işlevleri olan bir sendika. Bu noktada ziyaretiniz bizi fazlasıyla memnun etti. Bundan sonraki süreçte de tabi sivil toplum örgütleriyle iletişimimizin iyi olması noktasında biz Türk Metal Sendikası’na ayrı bir önem vereceğiz. İnşallah ilerleyen süreçte fikir alışverişi, proje noktasında sizlerle beraber çalışmaktan, sizlerle beraber istişarelerde bulunmaktan büyük mutluluk duyacağız. Geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretin sonunda Şube Başkanı Ercan, Başkan Bozkurt’ta kahve fincanı hediye etti.

SON ZİYARET, KDZ. EREĞLİ ARMUTLCUMA VE CİVARİ KÖYLERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NDEN

Son ziyaret ise Kdz. Ereğli Armutlcuma ve Civari Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Cengiz Demircan ve dernek yönetimi tarafından gerçekleşti. Başkan Demircan, dernek adına Başkan Bozkurt ve yönetimine başarılar diledi.

Başkan Bozkurt ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Demircan ve dernek yönetimine teşekkür etti.

AdminAdmin