YEREL
Giriş Tarihi : 26-01-2023 00:50   Güncelleme : 26-01-2023 12:25

CEVDET CİVELEK: BAŞKANLIĞA ADAYIM…

Kdz. Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek’te Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

CEVDET CİVELEK: BAŞKANLIĞA ADAYIM…

Haber Merkezi- Şoförler ve Otomobilciler  Odası Başkanı Cevdet Civelek düzenlediği basın toplantısında  4 Şubat’ta yapılacak Kdz.Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde aday olacağını açıkladı.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ…

Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek basın toplantısında yaptığı konuşmada

“Kooperatifin çalışmalarında çıtayı yükselteceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olacağız. Kdz. Ereğli’li esnaf dostlarımız yalnız değildir. Bizim amacımız esnaf ve sanatkarlarımızın  rekabet gücünü yükseltip, finansal olarak  ihtiyaç duyduğu anda yanlarında  ve birlikte hareket etmektir.Mücadelemiz, günümüzün  zorlu piyasa koşullarında esnafımızın ve sanatkarımızın yanında olmaktır. Dürüstlüğün olduğu yerde huzur olur, mutluluk olur. Şeffaflık ilkemiz olacaktır.

Tüm Esnaf Kefalet Kooperatifi ortaklarımızı 4 Şubat Cumartesi Günü  Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu’nda yapılacak olan olağan genel kurul toplantısına bekliyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

KAPALI OY KULLANILMALI!

Cevdet Civelek kooperatif seçimlerinde çoğunlukla “Tek Aday” olduğu için “El kaldırmak” usulüyle “Açık oy” kullanıldığına dikkat çekerek, Divan Heyetini bu konuda duyarlı olmaya davet ederek  “Bu seçim 2 aday arasında gerçekleşecek. Herkesin sevdikleri, sevmedikleri insanlar var. Açık oylamada  insanlar korkularından dolayı, kullandıkları Krediler” nedeniyle rahat hareket edebilme imkanı bulamıyorlar. Bu nedenle oylamanın “Kapalı” olmasını istiyoruz. Tarafsızlık ilkesi çerçevesinde mevcut yönetiminde bu konuda “duyarlı” olacaklarını tahmin ediyoruz ”şeklinde açıklamalarda bulundu.

VEKÂLET ALIYORLAR!

Cevdet Civelek konuşması esnasında basın mensuplarının sorularını da cevaplarken, “Mevcut Yönetim” kredi kullandırdığı esnaflardan “Vekâlet” alınarak seçimlerde kendi lehlerinde “Oy” kullanılmasını istediklerini, aldıkları duyumlara göre 400’e yakın esnaftan “Vekalet” alınarak kredi kullanma imkanı sağlandığını ama bu uygulamadan çekinmediklerini “Vekalet” veren üyelerinde seçimlere katılarak kendi oylarını kullanabileceğinin önemini vurguladı.

LİSTELERİ VERMİYORLAR!

Civelek basın mensuplarının sorularını cevaplarken 2000 civarında Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi’nin üyesi olduğunu tahmin ettiklerini ancak istedikleri halde üye listelerinin kendilerine verilmediğini ifade ederek, “Yılmayacağız. Tüm esnaflarımıza ulaşmak için tüm işyerlerine kısa sürede de olsa ziyaret etmeye çalışacağız. Biz Ereğli Esnafına güveniyoruz. Sonuçta “Sağduyu” kazanacaktır” şeklinde açıklamalarını sürdürdü.

KİMSEYE DÜŞMANLIĞIM YOK!

Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek bugüne kadar 5 seçim kazandığını belirterek  “Her seçimde rakibim oldu. Seçimlerimde çekişmeler oldu, dargınlıklar, kırgınlıklar oldu ama hiçbir zaman hiçbir kimseyle “Düşmanlık” yaşamadım. Seçimler biter, üyeler biri adayı destekler, destekler hiç önemli değil. Seçimler sonrasında herkes benim dostumdur, arkadaşımdır.” Sözleriyle seçimlerde hareket edeceğini ve herkezi kucaklayacaklarının altını çizdi.

KEŞKE DAHA ÖNCE YÖNETİME GELSELERDİ DEDİRTECEĞİZ!

Cevdet Civelek konuşmasının sonunda basın mensuplarına hitaben, “Emin olun, eğer seçimlerde kazanırsak tüm esnafımıza ve sizlere “Keşke daha önce yönetime gelselerdi” dedirteceğiz. Tüm çalışmalarımız şeffaf olacak, tüm esnaf üyelerimiz mutlu olacak” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ TANITTI…

Basın toplantısının sonunda Cevdet Civelek birlikte yola çıktığı Yönetim Kurulu Üyelerini de tanıttı. Civelek’in Yönetim Kurulu’nda Ereğli Esnafının içinden Pidecioğulları sahibi Fatih Gürgün, Okan Kuaför’ün sahibi Okan Şimşek, Emin Teknik’in sahibi Emin Karakaya ve Mobilyacı Ayhan Erol bulunuyor.

AdminAdmin