GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2020 18:40

Bay bayan Demirtaş, çocukların bayramlarını kutladı…

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, eşi Işıl Demirtaş ve meclis üyeleri birlikte hazırlanan müzik aracı ile mahalleri dolaşarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladı. 

Bay bayan Demirtaş, çocukların bayramlarını kutladı…

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş ile birlikte beraberlerinde Gülüç Belediyesi Meclis üyeleriyle belediye önünden hazırlanan müzik aracı ile birlikte hareket ederek mahalleleri gezdi. 10. Yıl marşı başta olmak üzere çocuklar için hazırlanan müziklerin çalındığı müzik aracı mahalleri tur atarken, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve eşi Işıl Demirtaş ile birlikte beraberlerinde Gülüç Belediyesi Meclis üyeleri camlardan ellerinde bayrakları sallayan çocukların bayramını kutladı. 

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş yaptığı açıklamasında “Zor günler geçirdiğimiz bu günlerde evlerinde kalan çocuklarımızı hazırladığımız aracımı zile bir nebzede olsa eğlendirmek ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan bayramlarını kutlamak istedik. Bu zor günler geride kaldığında Gülüç belediyesi olarak çocuklarımıza şenlikler düzenleyeceğiz. Onlar evde kalsınlar. Bizler onların her zaman hizmetindeyiz” dedi. 

 

 

AdminAdmin