SİYASET
Giriş Tarihi : 03-10-2020 20:19

BOZKURT: “AYRI GAYRI YOK”

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğlili ve Alaplılı madenciler tarafından Kozlu’da kurulan Kdz. Ereğli ve Alaplı Köylerini Kalkındırma Derneği’nin yöneticilerini ağırladı.

BOZKURT: “AYRI GAYRI YOK”

Kdz. Ereğli ve Alaplı Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Yener Aslanboğa, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek; İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine ‘hayırlı olsun’ dedi.

ASLANBOĞA: “YANINIZDAYIZ”

Ziyarette konuşan Aslanboğa, Saffet Bozkurt’un AK Parti İlçe Başkanlığına atanmasının ilçe genelinde bir heyecan yarattığını vurgulayarak; “Biz Kozlu’da bir ıslık ile toparlanırız, emin olun bu aynı şekilde Ereğli için de geçerli. Sizin de bir ihtiyacınız olduğunda yada sahaya inmemiz gerektiğinde her zaman yanınızdayız. Bizim aktif siyasetimiz hem burada hem Kozlu’da. Kozlu’da, dernek üyelerimizden İl Genel Meclisi’nden olan var, Kozlu Belediye Meclisi’nde olan var. Elimizden geldiği kadar siyasetimizi yapıyoruz. Bizim en büyük sıkıntımız Ereğli-Devrek yolu. Bu yolun bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

BOZKURT: “SİZİN GİBİ ARKADAŞLARA İHTİYAÇ VAR”

Ziyarette, kendisinin de TTK’da çalıştığını hatırlatan Bozkurt; Dernek Yöneticisi genç madencileri İlçe Teşkilatı’nda ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Bozkurt; “Ben sizleri böyle birlik ve beraberlik içerisinde görmekten çok mutlu oldum. Aramızda ayrı gayrı yok. Her sorununuzda yanınızdayız. Ereğli’de olduğunuz müddetçe her zaman teşkilatımıza bekleriz. Sizin gibi arkadaşlara Ereğli’nin ihtiyacı var. Biz de hata yapabiliriz, sizler de toplum içindesiniz, kendinizi yetiştirmişsiniz; birbirimize yön vermekte fayda var. Bize her konuda fikir ve öneri getirebilirsiniz. TTK noktasında herhangi bir şey oluryada bulunduğunuz yerde kendinizi ifade etmekte eksik kalırsanız; biz buradayız, yanınızdayız” dedi.

“EN ÖNCELİKLİ SORUNUMUZ, EREĞLİ-DEVREK YOLU”

Bozkurt, kendisine iletilen Ereğli-Devrek yolu konusunda da Milletvekili Hamdi Uçar ile bir görüşme yaptığını söyledi.

Konuyla ilgili bir Ankara programının hazırlığı içinde olduklarını açıklayan Bozkurt, şunları kaydetti:

“Bizim şu anda en öncelikli çözmemiz gereken sorun Ereğli-Devrek yolu. Dün gece, bu konuyla ilgili Hamdi Uçar vekilimizle görüştük. Kendisine, bir şekilde Bakanlığa ve ilgili Genel Müdürlüğe gitmemiz gerektiğini ifade ettim. Önümüzdeki hafta için randevu alma girişimindeyiz. Ereğli-Devrek yolu sorununu bir şekilde çözmemiz gerekiyor. İlk etaptaki düşüncemiz, Ereğli-Zonguldak yolunu yapan firmaya Ereğli-Devrek yolunu da devretmek. Eğer bu şekilde bir çözüm üretemezsek, en azından 5-6 kilometrelik kısmını tozdan-çamurdan kurtarmak için stabilize etmek istiyoruz. Yapacağımıza inanıyoruz. Mücadele edeceğiz. İnşallah Ereğli-Devrek yolunu ‘bitmeyen aşk’ olarak anılmaktan kurtaracağız.”

AdminAdmin