SİYASET
Giriş Tarihi : 25-09-2020 19:39

BOZKURT, ÇINAR’I ZİYARET ETTİ

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; fırsat buldukça, ilçede uzun yıllar siyaset yapmış büyüklerini ziyaret ediyor. Bozkurt, bugün deKdz. Ereğli Belediyesi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Turan Çınar’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

BOZKURT, ÇINAR’I ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz günlerde, rahatsızlığı nedeniyle tedavisi evinde devam eden Kdz. Ereğli’nin duayen siyasetçilerinden Fevzi Yılmaz’a ‘geçmiş olsun’ ziyaretinde bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt; bugün de Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcılığının yanı sıra Belediyenin birçok kademesinde görev yapan ve uzun yıllar siyasetin içinde olan Turan Çınar’ı ziyaret etti.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Sezer ve Yönetim Kurulu Üyesi Nevzat Tarakçı ile birlikte, Turan Çınar’ı İlçeye bağlı Pembeciler Köyü’ndeki evinde ziyaret eden Bozkurt; fırsat buldukça bu tür ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.

Pembeciler Köyü Muhtarı Mustafa Kocabıyık’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan İlçe Başkanı Bozkurt; “Bugün yine ilçemiz siyasetinde önemli bir yeri olan, ayrıca Kdz. Ereğli Belediyesi’nde bulunduğu görevlerle ilçe halkımıza önemli hizmetlerde bulunan Turan Çınar ağabeyimizi ziyaret etmekten dolayı son derece mutluyuz. Kendisinin fikir ve önerileri bizler için çok değerli. Bizlere gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Çınar da Bozkurt ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, “Şahsınıza ve göreve seçilen Yönetim Kurulu Üyelerinize hayırlı olsun. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin