SİYASET
Giriş Tarihi : 03-11-2020 16:16

BOZKURT: “KİMSE AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATINA YÖN VEREMEZ”

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

BOZKURT: “KİMSE AK PARTİ KDZ. EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATINA YÖN VEREMEZ”

9 Ekim’de Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün de Posbıyık ile beraberindeki heyeti ağırladı. Belediye Başkanı Posbıyık, gerçekleştirdiği ziyarette, İlçe Başkanı Bozkurt ve ekibine görevlerinin hayırlı, uğurlu olmasını diledi.

“DAVAMIZ, MÜCADELEMİZ BİR”

Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapan Posbıyık, şunları söyledi:

Sayın Başkan ve siz değerli Yönetim Kurulu Üyeleri, bizleri ziyarete geldiniz. Biz de size,  meclis üyelerimizle birlikte iade-i ziyarete geldik. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah başarılı kılsın inşallah. Allah yolunuzu açık etsin. Davamız, mücadelemiz bir. Ereğli’yi iyi noktaya getirmek için hep beraber, el birliği ile inşallah güzel işler yapmaya çalışacağız. Mutlaka hepimiz birer partinin mensubuyuz ama özelde Ereğli halkının rahat etmesi için, mutlu olması için bizler el ele çalışmak durumundayız. Partilerimiz, anlayışımız farklı olmasına rağmen ortak noktamız Ereğli. Saffet Bey benim eski bir dostum, sevdiğim bir insandır. Ben şahidim ki Ereğli sevdalısıdır. Herkese yardım etmeye çalışan, yardım ederken de reklamını yapmayan, ilkeli bir arkadaşımızdır. Her zaman takdir etmişimdir ve bugüne kadar da güzel dostluklarımız oldu. Allah nasip etti, siyasette de onu yetkili bir yere getirdi. Ben de belediye başkanıyım. İnşallah bundan sonra güzel işler yaparız.

TEK AMACIM SİYASET YAPMADAN EREĞLİ’YE FAYDALI OLABİLMEK

Ereğli’de çok büyük sıkıntılar var. Bizim bizden başka dostumuz yok. Nedense bizi kıskanıyorlar. Ereğli’ye Demir Çelik Fabrikası’nın kurulması; sanki demir çelikten büyük paralar alınıyor, büyük menfaatler sağlanıyor gibi algılanıyor. Erdemir, Ereğli’ye yetiyor gibi bir anlayıştan dolayı devletten gelen bütün yatırımları, yardımları çok açık konuşuyorum maalesef Zonguldak, Çaycuma, Devrek’e gönderiyorlar, bize bir şey göndermiyorlar. Ereğli hep mağdurları oynuyor. O bakımdan biz Ereğli’ye iyilik yapmak istiyorsak, bütün siyasi parti ilçe başkanları birbirimizi dinleyerek, doğruları anlatarak Ereğli’ye iyilik yapabileceğimize inanıyorum. Bunların diyalog ve iletişimle olması gerektiğini düşünüyorum. Ereğli’de maalesef üzüldüğüm tek nokta dedikodu, 1 numaradadır ve insanların aralarını açmak için hep nifaklar vardır. Hiç kimsenin birbirinden haberi yoktur. Hâlbuki bir telefon açılsa karşılıklı doğrular öğrenilir. Diyalog ve iletişimin ön planda olduğu, birlik beraberlik içerisinde Ereğli’ye hizmet etmek en büyük amacımız. Uzun yıllardır siyasetin içerisindeyim, belli bir yaşa geldik. Tek amacım siyaset yapmadan Ereğli’ye faydalı olabilmek. Bunun için de bütün ilçe başkanları ile birlikte, milletvekillerimizle birlikte -gerçi milletvekillerimiz bize pek yardım etmiyor ama onlar da bizim büyüğümüz, onlar da seçilmiş insanlar saygı duyuyoruz- hep beraber el ele vererek Ereğli’yi inşallah iyi noktaya getireceğimize inanıyorum. Size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum. Allah yolunuzu açık etsin.”

BOZKURT: “BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE HAKKIN, ADALETİN DIŞINDA BİR DURUM SÖZ KONUSU OLAMAZ”

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt da Belediye Başkanı Posbıyık, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları kaydetti:

“Bugün bizi ziyaret etmeniz, bizi fazlasıyla onurlandırmıştır, teşekkür ediyoruz. Saffet Bozkurt’u tanıdığınızı ifade ettiniz. Bizim olduğumuz yerde hakkın, adaletin dışında bir durumun söz konusu olmayacağını da çok iyi biliyorsunuz. Temelinde hukuki meşruiyet olan, Ereğli’nin ortak menfaati olan her konuda taşın altına biz elimizi, başımızı sokacağımızı ifade ettik. Bunun dışında bir durum kesinlikle bizim yönetimimizde, AK Parti grubunda söz konusu olmayacaktır. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak; bağımsız, hiç kimsenin etkisi altında kalmadan, özgür hür irademizle kararlarımızı veriyoruz. Burada bu konuda iradesini ortaya koyabilecek çok nitelikli arkadaşlarımız var. Hepsinden Allah razı olsun. Onun için bizim kimsenin etkisi altında kalma gibi bir durumumuz söz konusu değil. Biz Ereğli’nin ortak menfaatine olabilecek, temelinde hukuki meşruiyet olan her türlü tasarrufun yanındayız. Bu, bugün sizin yaptığınız tasarruf olur, yarın başka tasarruf olur. Bu noktada en ufak şüpheniz olmasın.

EREĞLİ’NİN ORTAK MENFAATLERİ İÇİN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Biz Milletvekillerimizle beraber bir bütünüz. AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı, milletvekillerinin dışında bir tarassut üretmez. AK Parti İlçe Teşkilatı, milletvekilleriyle beraber çalışmak durumundadır. Milletvekillerimizin de inşallah bundan sonraki süreçte de bizlerle beraber, Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı olarak Ereğli’nin menfaatleri noktasında her türlü tasarrufu yapacaklarından eminim. Biz bu noktada en azından bunun mücadelesini fazlasıyla vereceğiz. Ondan hiç şüpheniz olmasın. Bu noktada taşın altına elimizi sokacağız, kafamızı sokacağız. Her noktada Ereğli için mücadelemizi yürüteceğiz. Siyaset olmazsa olmazımız değildir. İlla siyasetin içinde olacağız diye de kendimizden taviz verecek değiliz. Bu noktada Ereğli için, Ereğli’nin ortak menfaatleri için, her türlü engeli aşma noktasında elimizden gelen tüm çabayı sergileyeceğiz. Tüm arkadaşlarımız da bunu böyle bilsin, kimsenin şüphesi olmasın. Kimse AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatına yön veremez, AK Parti Ereğli ilçe Teşkilatı ve belediye grubu kendi tasarrufunu yürütebilecek nitelikte, kaliteli insanlardan oluşmakta. Tekrar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Ereğli için, Ereğli’nin ortak menfaatleri için hukuki meşruiyet içerisinde her türlü tasarrufta Ereğli’nin yanındayız, sizlerin yanındayız.

AdminAdmin