SİYASET
Giriş Tarihi : 30-09-2020 11:31

BOZKURT’A ZİYARETÇİ AKINI

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor.

BOZKURT’A ZİYARETÇİ AKINI

Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Kdz. Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi, Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı, Armutlucuma Bölgesi Muhtarları, Kızılay Kdz. Ereğli Şubesi ve Memur-Sen, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

"ŞOFÖR ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ"

İlk ziyaret, Kdz. Ereğli Çilek Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Çetin Çimen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Saffet Bozkurt’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Çimen, çalışmalarında başarılar diledi.

Bozkurt ise ziyaretten ötürü Çimen’e teşekkür ederek; “Bunu net olarak söylüyoruz, şoför esnafımızın yanındayız” dedi.

AKSOY’DAN TEŞEKKÜR

İkinci ziyaret ise Ereğli Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Abdusselam Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Aksoy, İlçe Başkanı Bozkrut ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileyerek, E-Sınav Merkezi’nin Ereğli’ye gelmesindeki katkılarından dolayı teşekkür etti. Aksoy, E-Sınav Merkezi’nin Ereğli’ye gelmesi için çok uğraştıklarını belirterek; “Şuanda 6-7 bin kişi Zonguldak’a gitmekten kurtuldu. Size ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bozkurt ise “Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Önceki ilçe başkanımıza, milletvekillerimize ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu süreçte göreve geldiğimizde yoğun taleple karşılaştık. Bu konu bize iletildiğinden beri ana konularımızdan birisiydi. Sayın Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürümüze de çok teşekkür ediyoruz, onların da çok emeği geçti.” dedi.

"İNANCIMIZ TAM"

AK Parti ilçe teşkilatına bir diğer ziyaret ise Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı tarafından gerçekleştirildi. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Başkanı Turabi Çelik; AK Parti ilçe Başkanı Saffet Bozkurt ve yönetimine başarılar dileyerek şunları söyledi; “Yaptığınız kongre; Ereğli’mize, ülkemize, vatanımıza inşallah hayırlı olur. İnşallah Ereğli’mize güzel hizmetler yaparsınız. Sizlere ve yönetim kurulunuza güveniyoruz” dedi.

Bozkurt ise Çelik’e teşekkür ederek; “Sizleri burada görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ülke menfaatleri için bir araya geldiğimiz Büyük Birlik Partisi ile inşallah Ereğli’nin menfaatleri noktasında da aynı çizgide, aynı doğrultuda hareket edeceğimize inancımız tam. Güveninize layık olabilme adına teşkilatımızla, milletvekillerimizle elimizden geleni yapacağız.” dedi.

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Armutlucuma Bölgesi Muhtarları, Büyük Birlik Partisi Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın ardından İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Muhtarlar yeni görevinde Bozkurt’a başarılar dilerken, İlçe Başkanı Bozkurt ise “İlk göreve başladığımız süreçte bölgenin sorunlarını bizzat yerine gidip gördük. Değerli vatandaşlarımızı da muhtarlarımızı da dinledik. Orada önceliklerin neler olduğunu hassasiyetle gördük. İnşallah ziyaretler bittikten sonra hızlı bir şekilde bölgenin en temel sorunlarını ortadan kaldırma noktasında ilçe yönetim kurulumuz, il genel meclis üyelerimiz ve milletvekillerimizle beraber büyük bir hassasiyet içerisinde olayın üzerine eğilip çözüm noktasında elimizden geleni yapacağız.” dedi. 

"KIZILAY, TÜRKİYE’DE EN ÖNEMLİ DERNEK"

AK Parti İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Armutlucuma Bölgesi Muhtarlarının ardından Türk Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yaşar Ciğer ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Kızılay Şube Başkanı Ciğer şunları söyledi:

"Size, yeni yönetiminize hayırlı uğurlu olsun. Biz Kızılay’da kan çok değerlidir, çok önemlidir. Sizde de kan değişimi oldu. Bu kan değişimi inşallah Ereğli’mize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Sizi ve ekibinizi kutluyoruz."

Bozkurt ise “Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Kızılay bence Türkiye’de en önemli dernek. Kötü günlerin emniyet sibobu. Bunu pandemi sürecinde de gördük. Siz değerli arkadaşların yaptığı çalışmalar gerçekten takdire şayan çalışmalar. Gönülden tebrik ediyorum. Bence üstün hizmet madalyasının bu dönemde size verilmesi gerektiğini düşüncesindeyim. Bunu gönülden söylüyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bizler de taşın altına elimizi sokma noktasında mücadelemizi vereceğiz. Sizlerin yaptığı çalışmalara katkıda bulunmak boynumuzun borcu.” dedi.

Ziyaretin ardından Türk Kızılay Derneği Kdz. Ereğli Şubesi Başkanı Yaşar Ciğer, İlçe Başkanı Bozkurt’a üzerinde Kızılay’ın logosunun olduğu kahve fincanı taktim etti.

SON ZİYARET MEMUR-SEN’DEN

Bozkurt ve ekibine son ziyaret ise Memur-Sen tarafından gerçekleştirildi. Kdz. Ereğli Memur-Sen ve Kdz. Ereğli Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ziya Babal, İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’a yeni görevinde başarılar dileyerek kendisine ve yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu. Bozkurt ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

inde bulundu. Bozkurt ise; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

AdminAdmin