SİYASET
Giriş Tarihi : 05-10-2020 20:35

BOZKURT’TAN EREĞLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE VE TSO’YA ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ile birlikte,Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü veKdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

BOZKURT’TAN EREĞLİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ’NE VE TSO’YA ZİYARET

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ile birlikte,Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü veKdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

İlçe Başkanı Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Camiiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Kdz Ereğli İlçe Müftülüğüne gerçekleştirdi.  Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü’yü makamında ziyaret eden Bozkurt, yeni görevinde Kütükçü’ye ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. Bozkurt, ilçe Müftüsü Kütükçü ile yakın dönemlerde göreve geldiklerini söyleyerek; “Birlikte görev yapacağız, bu görev süresi içinde inşallah güzel hizmetlere imza atarız diye düşünüyorum. Ayrıca bu hafta Camiler ve Din Görevlileri haftası, kendilerini de hafta dolayısıyla kutluyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza inancımız tam” dedi.

Kdz Ereğli İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü ise; ziyaretten dolayı Başkan Bozkurt ve yönetimine teşekkür ederek şunları söyledi: “Bundan sonraki siyasi hayatlarında gerek Ereğli’ye, gerek ülkemize hayırlı hizmetlerinde başarılar diliyorum. Çıktıkları bu yolculukta Cenab-ı Hak iyi insanlarla karşılaşmayı, hayırlı işler yapmayı, ülkemizin ve ümmet coğrafyasının faydasına işler yapmayı lütfetsin diye dua ediyorum” dedi.

BOZKURT’TAN TSO’YA ZİYARET

AK Parti heyeti günün son ziyaretiniKdz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve yönetim kurulunagerçekleştirdi. Ereğli’nin kökleşmiş sorunlarının çözümü noktasında birlikte hareket edeceklerine inandığını söyleyen İlçe Başkanı Bozkurt, konuşmasına şöyle devam etti;

BOZKURT: “İNŞALLAH BU YOLDA BERABER YÜRÜYECEĞİMİZE İNANCIM TAM”

“Ereğli’nin kökleşmiş olan sorunlarını ortadan kaldırma ve en aza indirme noktasında beraber adım atacağımıza inancım tam. Bu noktada Ankara’da birlikte çalışma içerisinde olacağımıza inancım tam. Daha önceki ilçe yönetimlerimizin yürüttüğü çalışmalar akabinde biz de aynı şekilde çalışmalara devam edeceğiz. Yeni projelere inşallah beraber yön vereceğiz. Biz şimdiden teşekkür ediyoruz. İnşallah bu yolda beraber yürüyeceğimize inancım tam.”

Kdz Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ise; Bozkurt ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Keleş, insanların kendilerinden hizmet beklediklerini hatırlatarak; “Bize düşen ne varsa, bizler sizin yanınızdayız.” dedi. Keleş konuşmasında şunları söyledi;

KELEŞ: “KOLTUKLAR GELİP GEÇİCİDİR AMA HİZMETLER BAKİ”

“Koltuklar gelip geçicidir ama hizmetler baki. Bizler bir olmayı, biz olmayı öğrenmemiz gerekiyor. Bunun semeresini birlikte hareket ettiğimiz zaman daha güzel alacağımızı düşünüyorum. İnsanlar bizden açıkçası hizmet bekliyor. Birlikte ne yapabiliriz, nasıl güzelleştirebiliriz. Bütün amacımız bu yönde olacak. Burada, yerele baktığımız zaman iş dünyası olarak acilen faaliyete geçilmesini istediğimiz birkaç konu var aslında. Yapımı hemen hemen tamamlanmış postane binasının hizmete açılması çarşı esnafımız açısından son derece önemli. Diğer taraftan kampüs meselesi burada belli bir aşamaya geldi. Daha hızlı yol kat etmemiz ve daha iyiye nasıl ulaşabiliriz. Buna bakmamız gerekiyor. Sizlere bu güzel katılımınızdan ötürü çok teşekkür ediyorum başkanım. Hayırlı uğurlu olsun. Bize düşen ne varsa, bizler sizin yanınızdayız.”

Ziyarette; AK Parti Kdz. Ereğli Meclis Üyesi Kürşat Yağız da hazır bulundu.

AdminAdmin