GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-10-2020 14:33

CHP MECLİS ÜYESİ YAŞAR BALCI’YA TEPKİLER BÜYÜYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Meclis Üyesi Yaşar Balcı’ya tepkiler büyüyor.

CHP MECLİS ÜYESİ YAŞAR BALCI’YA TEPKİLER BÜYÜYOR!

ERTUĞRUL; GRUP KARARI ALMADIK!

Perşembe günü 2. Oturumu yapılan Ereğli Belediye Meclisi toplantısında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın Yaşar Balcı’nın “Red” oyu vermesi sonrası “Grup kararlarına uymadığını Balcı’ya hatırlatması üzerine konuyla ilgili bilgi almak amacıyla gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Şafak Erel, CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul’u arayarak konu hakkında bilgi aldı.

CHP İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul konuşmasında toplantı yapıldığını ancak maddeler üzerinde bağlayıcı bir grup kararı almadıklarını ve Yaşar Balcı’nın görevine devam edeceğini açıkladı.

 Ertuğrul konuşmasında Bozhane Balıkçı Lokantalarınında “ruhsat” alabilmeleri için yapılan çalışmalara destek verdiğini ve Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nun başlattığı ve Ereğli Belediye Meclisi’nin bölgenin  “Günübirlik Turizm Alanı” olmasının önünü açarak yıllardır süren sorunun son bulmasının da gerekli olduğunu ve  desteklediğini belirtti.

‘ADAMSENDECİLİK’ HAD SAFHADA!

Ereğli Belediyesinin çalışmalarının en üst noktası olan meclis toplantıları hakkında ve grupların aldığı kararlar hakkında en üst düzeyde bilgiye sahip olması gereken kişilerden açıklama beklenirken CHP Meclis Grup Sözcüsü Tayyar Mendeş’in sessiz kalması ve telefonlara dahi cevap vermemesi   kafalarda “Tavşana kaç, Tazıya tut” misali politikalarla konunun geçiştirilmeye çalışıldığı izlenimi yarattı!

AdminAdmin