EKONOMİ
Giriş Tarihi : 12-01-2021 15:44

Erdemir 2020’den aldığı güçle 2021’e hazır

Türkiye’nin ilk ve en büyük yassı çelik üreticisi olarak 55 yıldır faaliyetlerini sürdüren Erdemir, 2020 yılını başarılı bir performansla kapatırken 2021 yılında Kümaş Manyezit’i satın alarak yılın ilk stratejik yatırımını hayata geçirdi. Tüm dünyanın etkilendiği pandemide dahi özveri gösteren çalışanlarının emekleriyle büyük başarılara imza atan Erdemir, 2021 yılında da ülke ekonomisine katma değer sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam edecek.

Erdemir 2020’den aldığı güçle 2021’e hazır

Erdemir, ‘TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ de alarak tedbirlerini sürdürdü. Çalışmaları rekor hızla tamamlanan ve uygulanan Güvenli Üretim Birlikte Mümkün projesi kapsamında sektöründe birçok ilki düşünerek, başarılı adımları hayata geçirdi. Bu çalışmaların neticesinde TİSK tarafından düzenlenen ve tamamı Covid-19 kategorisinde fikir ve projelerin yarıştığı Ortak Yarınlar Ödül Programı’nda, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında “Güvenli Üretim Birlikte Mümkün” projesi ile büyük ödülün sahibi oldu.

Yıl boyunca bölgeye katkı sağlamaya devam etti

Başarılı çalışmalarıyla sektördeki öncülüğünü sürdürdü

Erdemir, Platin dergisinin Ipsos ile birlikte yürüttüğü araştırma sonuçlarına göre bu yıl Türkiye'nin ‘Global 100’ şirketi genel sıralamasında 9. sırada yer aldı. Globalde Türkiye’yi başarıyla temsil eden farklı sektörlerden 100 şirketin yer aldığı araştırmada Erdemir, sektöründe ise listenin birincisi oldu.

‘Çınar gibi köklü, çelik kadar güçlüyüz!’ mottosuyla karşılayan OYAK’ın maden metalürji şirketleri, sürdürülebilir bir gelecek için, çevreye ve insana saygılı üretim teknolojileri ile üreten, bölgesel çelik lideri olma hedefiyle 2021’de de faaliyetlerine devam edecek.

AdminAdmin