GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2020 14:29

EREĞLİ BELEDİYE MECLİSİNDE ŞOK SÖZLER!

Bugün yapılan Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı ilginç konuşmalara ve diyaloglara sahne oldu!

EREĞLİ BELEDİYE MECLİSİNDE ŞOK SÖZLER!

Haber Merkezi-  Bugün yapılan Ereğli Belediye Meclisi Mart ayı toplantısı ilginç konuşmalara ve diyaloglara sahne oldu!

Ereğli Belediye Meclisi CHP Üyesi Yaşar Balcı başkanlık makamına bir dilekçe vererek “Ereğli Belediyespor Paravolley ” takımına başarılarından dolayı ödül verilmesini istedi.

Dilekçe oy birliğiyle kabul edilirken söz alan Ereğli Belediye Meclisi AK Parti üyesi Mustafa Kumaş yaptığı konuşmada “Ereğli Belediyesi spora büyük maddi destek veriyor, bu paranın büyük çoğunluğu futbol koluna harcanıyor! Bizler Ereğli’li çocuklar takımda oynasın istiyoruz, ortada başarı yok, bu paraları “salon” sporlarına harcayalım” şeklinde görüş belirtti.

Bu sözler üzerine Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık yaptığı konuşmada Ereğli Belediyesi olarak “futbol” dışında birçok amatör spor dalını bünyelerinde barındırdıklarını, bu sporlara araç yetiştiremediklerini, dışarıdan araç kiraladıklarını ve çok zorlandırdıklarını, takıma bir “İşadamını” başkan yaptıkları halde başarının gelmediğini, ancak tüm  bunlara rağmen spor dallarına maalesef rağbet olmadığını, “Futbol”un  ise büyük halk kitlelerini peşinden sürüklediğini ve bu gerçeğinde unutulmaması gerektiğini, kendilerini eleştiren kişilerin “parasız” kişiler olduğunu, takıma “nakit” yardımı yapan kişilerin eleştiri yapmadıklarını ifade etti.

KUZU VE ATİK’TEN ŞOK SÖZLER!

Kumaş ve Posbıyık’ın konuşmaları sonrası söz alan Ereğli Belediye Meclisi CHP üyeleri Sertan Kuzu ve Tarkan Atik konuyla ilgili konuşurken oldukça ilginç yaklaşımlarda bulundular!

Kuzu  konuşmasında “Keşke AKparti Ereğli Belediyesini yönetirken “Futbol” kolunu kapatsaydı bizler bugün zorlanmazdık. Bizler mecburiyetten bu takımla ilgileniyoruz. Bizler Ereğli’li çocukları takıma getirdik ama Ereğli’li çocuklarda para karşılığı oynuyorlar” şeklinde konuya yaklaşım gösterdi!

CHP Meclis üyesi Tarkan Atik’de  konuşmasında “Ereğli Belediyespor’a 5 yılda 13 milyon lira harcanmış, karşılığında başarı yok Bal Liginde mücadele eden takımımız 3. Lige çıkarsa çok daha büyük maliyetler ortaya çıkacak!Bu paralar salon sporlarına harcansın” şeklinde görüş belirtti.

Bu konuşmalar sonrası Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık CHP Meclis üyesi Sertan Kuzu ve Tarkan Atik’le AK Parti Meclis üyesi Mustafa Kumaş’a seslenerek gelecek ay yapılacak meclis toplantısına bu konuda “rapor” hazırlamaları konusunda istekte bulundu!

ŞİRİN EREĞLİ’NİN GÖRÜŞÜ!

Beceriksiz ve yeteneksiz yöneticiler, spor’a siyaset sokan idareciler hangi branş olursa olsun başarısızlığa mahkumdurlar!

Bugün Ereğli Belediyespor Futbol Takımı başarısız olmuşsa bunun yakından uzaktan “maddiyatla” ilişkisi yoktur!

Bugün “Bal” liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor alttan 3. Sırada yer almaktadır!

Bugün Ereğli Belediyespor’un “Futbol” takımına harcadığı “maddi” gider gurupta lider olan Kırıkkale Anadoluspor’un maddi giderlerinden daha fazladır!

Ereğli Belediyespor bugün Beyköy, Göynük, Devrek gibi Ereğli’nin maddi olanak olarak yanında yer alamayacak nitelikte takımlarının altında yer bulmuşsa bunun sorumluları yeteneksiz, bilgisiz yöneticilerin görev başında olmalarından kaynaklanmaktadır!

Futbol sadece Ereğli’de değil tüm dünyada büyük kitleleri peşinden sürükleyen en önemli aktivitedir. İnsan hayatında bir “yaşam” şeklidir!

Bugün Ereğli’de sadece kendi değirmenine su taşımayı  “görev addetmiş” kişiler tüm Ereğli’nin gözü önünde gerçek kimliklerini, içlerindeki  “futbol düşmanlığını”  Ereğli Belediye Meclisinde ortaya sermişlerdir!

 Bugün Ereğli Belediye Meclisinde konuşma yapan kişiler sadece “başarısızlıklarını” kapatmaya çalışmamışlardır!

Bugün Ereğli Belediye Meclisinde konuşma yapan kişiler 11bin oy farkla Ereğli Belediye Başkanı seçilen, halkın gücüyle görevine tekrar dönen Halil Posbıyık’ın altına “dinamit” yerleştirmişlerdir!

“Takımı 3. Lige çıkaracağım” sloganı seçimlerde Posbıyık tarafından kullanılmış bir unsurdur! 10binleri peşinde sürüklemiş ve gelecekte de sürükleyecek önemli bir unsuru  “Futbol’u” bugün birkaç meclis üyesi sözlerinin arkasını düşünmeden “sabote” etmişlerdir, “Futbol”u yok etmenin fitilini ateşlemişlerdir.

Şirin Ereğli Gazetesi 4 Mart’ta gerçekleşen Ereğli Belediye Meclisi oturumunda yapılan konuşmaları ve bunun sorumlularını unutmayacaktır!

Üzüntümüz şudur ki Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın dediği gibi Ereğli Belediyespor’u eleştirenler “parasız” kişiler değil, bugün yanında peydahlanmış, kendisinden “medet” uman kişiler parasız ya da paraya “muhtaç” kişilerdir. Ya da Ereğli Belediyesinden “menfaat” bekleyen kişilerdir.

Bugün Ereğli Belediyesi Meclisinde gerçekler çarpıtılmıştır!

Bugün  “futbol” takımımız değil 3. Lig, 2. Lige çıksa, başarı yakalansa tek unsur kazanır!

Ereğli kazanır! 

Bunun bilincinde bile olmayan yöneticiler bugün konuştular Ereğli Belediye Meclisinde!

Bu kişilerin gerçek yüzlerini tüm Ereğli gördü ne yazık ki!

Umarız bugünkü “yanlış” hızla düzeltilir!

Bugünkü konuşmalar ve art niyetli düşüncelerden hızla uzaklaşılır…

AdminAdmin