YEREL
Giriş Tarihi : 11-09-2021 12:25

Ereğli TSO’ya kardeş oda ziyareti

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Osmaniye Ticaret Borsası yönetimi kardeş oda oldukları Kdz. Ereğli TSO yönetimini ziyaret etti.

Ereğli TSO’ya kardeş oda ziyareti

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Osmaniye Ticaret Borsası yönetimi kardeş oda oldukları Kdz. Ereğli TSO yönetimini ziyaret etti. 

Batı Karadeniz’de yer alan Bölge Odaları ile 2018 yılında kardeş oda protokolü imzalanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası ile beraberinde Osmaniye Ticaret Borsası heyeti, Kdz. Ereğli TSO’ya ziyarette bulundu. 

Gerçekleştirilen kardeş oda istişare toplantısına; Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ile Alaplı TSO Başkanı Recep Ocak’ın yanı sıra Osmaniye TSO Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Murat Aksoy ve Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet katıldı. Toplantıda ev sahibi ve misafir odaların yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

İLLERİN EKONOMİK VE SEKTÖREL DURUMU KONUŞULDU

Toplantıda karşılıklı olarak illerin ekonomik ve sektörel durumu ve Odaların güncel çalışma ve faaliyetleriyle ilgili bilgi ve görüş alışverişinde bulunuldu, yapılabilecek çalışma ve projeler istişare edildi.

KELEŞ, “AMAÇ, ÜYELERE SUNULAN HİZMET KALİTESİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK”

Kdz. Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; Batı Karadeniz Bölge odaları olarak, bu birlikteliği diğer bölgelerdeki odalarla da geliştirmek adına ziyaret programlarını düzenlediklerini ve 2018 yılında yapılan bu protokolle geniş bir oda havuzunun oluştuğuna işaret ederek, üyelere sunulan hizmet kalitesinin en üst seviyelere çıkarılması amacıyla bilgi alışverişinin hızlanacağını, bu sayede de odaların gelişiminin ivme kazanacağını ifade etti.

AdminAdmin