YEREL
Giriş Tarihi : 07-04-2021 20:41

EREL: 'ONUR DUYUYORUM...'

Ereğli Gazeteciler Derneği yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri 7 Nisan günü de devam etti.

EREL: 'ONUR DUYUYORUM...'

Ereğli Gazeteciler Derneği yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri 7 Nisan günü de devam etti.
13.30 sularında gerçekleşen ziyarette dernek başkanı Şafak Erel ve yöneticiler, Karadeniz Ereğli Kent Konseyi Başkanı Gökhan Günay’ı misafir ettiler. Günay’a ziyaretinde Konsey Başkan Yardımcısı Derya Özcan, Genel Sekreter Cengiz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Tacettin Keskin de eşlik etti.
Yaklaşık bir saat süren ziyarette Gökhan Günay ağırlıklı olarak Kent Konseyi’nin pandemi dönemindeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Günay, bazı beldelerde yaşanan yangınlar sonrası yaraların sarılması da dahil olmak üzere konsey yönetimi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında yer almaya çalıştıklarını kaydetti. Gökhan Günay, parasal olarak belli bir bütçesi olmayan Karadeniz Ereğli Kent Konseyi’nin tüm yardım çalışmaları ve projelerini hayırsever vatandaşların ve konsey yöneticilerinin destekleriyle yaptıklarını hatırlatarak özetle şu görüşleri sundu:
“Göreve geldiğimiz günden bu yana Kent Konseyi olarak birçok hayır çalışmasına imza attık. Bununla birlikte bazı yerleşim birimlerinde engelli vatandaşlarımıza yönelik projelerimizi de hayata geçirdik. Ancak bu hayır çalışmalarının hiçbirini basın kuruluşlarıyla paylaşmadık. Sağ elin verdiğini sol el bilmesin, istedik. Buna rağmen de elimizden geldiği kadar basın kuruluşlarıyla iyi ilişkiler içerisinde olmaya gayret gösterdik. Sizden önceki EGD yönetimi de elinden geldiği kadar iyi işler yapmaya çalıştı. Görev bayrağını, babam Necati Günay’dan yine basının deneyimli bir ismi olan Şafak Erel teslim aldı. İnanıyorum ki o da ileride aynı bayrağı kendisi gibi deneyimli ve başarılı bir meslektaşına devredecektir. Ben bu yönetimin başarılı olacağına ve EGD’nin hizmet çıtasını yükselteceğine yürekten inanıyor ve her birinize başarı diliyorum.”
Gökhan Günay ve Kent Konseyi yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden EGD Başkanı Şafak Erel de Günay’a hitaben yaptığı konuşmada, Ereğli basını olarak konseyin çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini söyledi. Erel, Gökhan Günay’ın babası olan Necati Günay gibi deneyimli ve sevilen bir başkandan görevi devralmanın ayrı bir onur olduğunu kaydederek onun çalışmalarının daha iyisini hayata geçirmek gibi temel bir misyonlarının olduğunu ifade etti. Erel Günay ve beraberindekilere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

AdminAdmin