YEREL
Giriş Tarihi : 29-07-2020 11:25

ERTUĞRUL'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ ERTUĞRUL, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

ERTUĞRUL'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Op. Dr. Eylem Ertuğ ERTUĞRUL, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

ERTUĞRUL, yayınladığı mesajında Kurban Bayramında vatandaşların tedbiri elden bırakmaması gerektiğini belirterek, başta yöre halkı olmak üzere ülke insanlarının bu güzel günleri en iyi şekilde değerlendirmelerini diledi.

ERTUĞRUL, mesajında şunları söyledi:” İslam dünyasının özlemle ve umutla beklediği bir Kurban Bayramı’na erişmenin huzurunu yaşıyoruz.
On bir ayın sultanı Ramazan’ı en iyi şekilde değerlendirip ilk bayramımızı kutladıktan sonra, bereketimizi artırdığına inandığımız ve dini görevlerimizden birini daha yerine getirmek için sabırsızlandığımız Kurban Bayramı’na eriştiğimiz bu günlerde, başta yöre halkımız olmak üzere, ülkemiz insanlarının bu güzel günleri en iyi şekilde değerlendirmelerini diliyorum.
Aylardır ülkemizi de etkisi altına alan ve binlerce insanımızın kaybına sebep olan salgın hastalıkla mücadele sebebiyle, bu yılki bayramlarımızı çeşitli kısıtlamalar altında kutladık. Kurban Bayramı süresince de, başta kendimizi sonra da sevdiklerimizi korumak için gerekli tedbirleri elden bırakmadan sağlıklı günler yaşanması en büyük dileğimiz.
Her bayram öncesinde, dilek ve dualarımızda, ülkemiz ve yöremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vurgu yapıyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunların ortadan kalkması için, bizlerin yoğun bir çaba sarf etmesi gerektiği kadar, halkımızın da bu birlik ve beraberlik içinde gerekli bütünleşmeyi göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Ümidimiz odur ki nice güzel bayramlara, bugünden daha huzurlu ve daha mutlu bir ülkede gönül gönüle erişeceğiz. Sorunlarımızın üstesinden el birliği ile gelecek ve çocuklarımızın daha güzel bir ülkede yaşaması adına geleceğin Türkiye’ni beraber inşa edeceğiz.
Bu duygu ve temennilerimle, şahsım ve örgütüm adına, yöremiz insanlarının ve güzel yurdumuzun bayramlarını tebrik ediyor; sağlıklı ve bugünden daha mutlu olacağımız günlere ulaşmayı diliyorum.”

AdminAdmin