YEREL
Giriş Tarihi : 08-04-2021 16:16

EVONNA kalitesi ile artık Kdz.Ereğli'de...

Sektörün parlayan yıldızı EVONNA kalitesi ile artık Kdz.Ereğli'de.

EVONNA kalitesi ile artık Kdz.Ereğli'de...

Sektörün parlayan yıldızı EVONNA kalitesi ile artık Kdz.Ereğli'de.
"Hayalleriniz gerçekleşiyor" (Your Dreams Come True) fikriyle çıkılan yolda EVONNA Live&Laugh uygun fiyatlarla kaliteyi evinize getiriyor. 
Oturma, yemek, yatak, genç/çocuk odaları, aydınlatma, halı, dekorasyon, ev tekstil, uyku dünyası, sofra, mutfak başta olmak üzere farklı seçenekleri müşterilerine sunuyor.
Rahatlığa ve tarza önem veren 7'den 70'e hitap eden EVONNA, www.evonna.com.tr resmi internet sitesinin yanı sıra sosyal medya hesaplarından tüm ürünlerine ulaşabilirsiniz.
EVONNA Yönetim Kurulu, Müftü Mahallesi Şehit Ömer Halisdemir Bulvarı'nda mağazanın hizmete girdiğini duyurdu.
Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklama ise şu şekilde:
"Sade dekorasyonları, minimal stilleriyle, renklerin gücü ve modern retrosu ile evinizi yeni baştan yaratabilirsiniz. 'Your Dreams Come True' fikriyle çıkılan yolda EVONNA Live&Laugh hayallerinizi gerçekleştirmek adına kapılarını siz değerli müşterilerimize araladı. Evinize şıklık katacak ürünleri www.evonna.com.tr’ de bulabilir, bizi takip ederek büyük indirimleri yakalayabilirsiniz. Sade dekorasyonları, minimal stilleriyle, renklerin gücü ve modern retrosu ile evinizi yeni baştan yaratabilirsiniz. Tüketici memnuniyetini özümseyerek stilinden, dekorasyonundan personeline kadar siz değerli ziyaretçilerimizin beklentilerini eksiksiz karşılayacak mağazamız artık sizlerle"

AdminAdmin