YEREL
Giriş Tarihi : 25-09-2020 11:53

HALK KAFE’DE GERİ SAYIM BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işletmeciliğinde yaz, kış halka hizmet verecek olan, ucuzluğu, kaliteli hizmeti ve modern tarzıyla diğer kafelere de örnek olacak olan Halk Kafe yakında açılıyor.

HALK KAFE’DE GERİ SAYIM BAŞLADI

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin işletmeciliğinde yaz, kış halka hizmet verecek olan, ucuzluğu, kaliteli hizmeti ve modern tarzıyla diğer kafelere de örnek olacak olan Halk Kafe yakında açılıyor. Başkan Halil Posbıyık, “Çalışmalarda sona geldik. İç tefrişat malzemeleri alındı. 3 hafta sonra Halk Kafe’yi açıyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin eski su ürünleri bölgesinde modern tarzda, ucuz ve kaliteli hizmet verecek şekilde inşa ettiği Halk Kafe çalışmalarında sona yaklaşıldı. Başkan Halil Posbıyık, yapılan çalışmaları yerinde denetledi.

Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert ve ilgili teknik ekibe çalışmaların biran evvel tamamlanması talimatı veren Başkan Posbıyık, 20 gün sonra Halk Kafe’yi halkın hizmetine açacaklarını duyurdu.

Posbıyık şunları söyledi:

“Çalışmalar son aşamaya geldi. İç tefrişat malzemeleri de alındı. Bütün amacımız halkımıza ucuz fiyatlarla belediyenin sosyal tesisi olarak Ereğli’ye güzel bir tesis kazandırmak. Hiçbir masraftan kaçınmadık. Halk en güzel şekilde kafeye gelebilsin istiyoruz. Çok modern gölgelikler yaptık, camekanlarla kapladık. Yaklaşık 2-3 haftalık işimiz kaldı. Buranın açılışını yapacağız. Modern tarzda, kaliteli ve ucuz hizmet verecek. Aynı zamanda Ereğli’deki kafelere de örnek olsun, onlar da modernleşsin istiyoruz. Burası açıldıktan sonra Çilek Kafe’yi ihaleye çıkaracağız. Orayı kiraya vereceğiz. Şimdiden Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Belediyenin işleteceği Halk Kafe’de çay 1 liradan satılacak. Yaz, kış halka hizmet verecek şekilde projelendirilen kafe, ucuzluğu, kaliteli hizmeti ve modern tarzıyla diğer kafelere de örnek olacak.

AdminAdmin