SPOR
Giriş Tarihi : 04-07-2021 22:43

HEDEF: ŞAMPİYONLUK

Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol (Paravolley) takımı Ankara’da yapılacak Süper Lig finalleri için Ankara’ya gitti. Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol takımı bir kupa daha kazanma peşinde. Oturarak Voleybol takımı Ankara’da yapılacak ve 13 takımın katılacağı Süper Lig finalleri için Ankara’ya hareket etti. 3 LİG ŞAMPİYONLUĞU 2 TÜRKİYE KUPASINA SÜPER LİG KUPASI DA EKLEMEK İSTİYORUZ Ereğli Belediyespor As Başkanı ve milli voleybolcu Tarkan Atik “Daha önce 3 Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası kazanmıştık. Şimdiki hedefimiz Ankara’da yapılacak olan Süper Lig Finalleri. Takım olarak iyi hazırlandık. Bugün takvim çekilecek. İlk maçımız yarın. Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

HEDEF: ŞAMPİYONLUK

Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol (Paravolley) takımı Ankara’da yapılacak Süper Lig finalleri için Ankara’ya gitti. 

Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol takımı bir kupa daha kazanma peşinde. Oturarak Voleybol takımı Ankara’da yapılacak ve 13 takımın katılacağı Süper Lig finalleri için Ankara’ya hareket etti. 

3 LİG ŞAMPİYONLUĞU 2 TÜRKİYE KUPASINA
SÜPER LİG KUPASI DA EKLEMEK İSTİYORUZ  
Ereğli Belediyespor As Başkanı ve milli voleybolcu Tarkan Atik “Daha önce 3 Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye kupası kazanmıştık. Şimdiki hedefimiz Ankara’da yapılacak olan Süper Lig Finalleri. Takım olarak iyi hazırlandık. Bugün takvim çekilecek.  İlk maçımız yarın. Şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

AdminAdmin