asayis
Giriş Tarihi : 11-10-2020 21:45

'HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM'DEDİ..CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

Mesut Dereçiçeği olayında Mehmet S. ile birlikte yardım ve yataklık yaptıkları iddiası ile baba H.S. ile amcası H.S. de göz altına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Baba ve amca serbest kalırken mahkemede olayla ilgili ‘Hiçbir şey hatırlamıyorum’ diyen Mehmet S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

'HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM'DEDİ..CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ...

Ereğli'de depoda ölü bulunan Mesut Dereçiçeği olayında Mehmet S. ile birlikte yardım ve yataklık yaptıkları iddiası ile baba H.S. ile amcası H.S. de göz altına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Baba ve amca serbest kalırken mahkemede olayla ilgili ‘Hiçbir şey hatırlamıyorum’ diyen Mehmet S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

İlçeye bağlı Kavaklık mahallesinde depoda vatandaşlar tarafından yerde hareketsiz olarak bulunan Mesut Dereçiği’nin haber verilen sağlık ekiplerince öldüğü belirlenmişti. Yapılan incelemede Mesut Dereçiçeği’nin göğsünde kesici alet ile yapıldığı belirlenen iki yara tespit edilmesi üzerine polis soruşturmayı derinleştirmiş, çevredeki güvenlik kamera görüntülerinden Mehmet S. ismine ulaşmış, Söz konusu olayda iddiaya göre M.S. ile Mesut Dereçiçeği’nin tartışarak depoya girdikleri ve daha sonra beline soktuğu kesici alet ile olay yerinden ayrıldığı iddia edilmişti. Olayın meydana gelmesinin ardından soruşturmayı derinleştiren Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarından M.S. ismine ulaştı. M.S. ile birlikte olaya yardım ve yataklık ettikleri iddiası ile M.S. nin babası H.S., amcası H.S. de göz altına alındı. Gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık makamınca tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen Mehmet S. ifadesinde ‘Hiçbir şey hatırlamıyorum’ dediği öğrenildi. Mahkeme Mehmet S. yi tutuklarken, baba H.S. ie amca H.S. yi adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. Mahkemece tutuklanan Mehmet S. doktor raporunun ardından Beycuma Cezaevine gönderildi.

AdminAdmin