EKONOMİ
Giriş Tarihi : 10-03-2021 12:22

HİSARCIKLIOĞLU,TALEPLER İÇİN OLUMLU MESAJLAR VERDİ

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş  ilçenin sorun ve çözüm önerileri ile ilgili TOBB Başkanına detaylı bilgilendirme yaptı.

HİSARCIKLIOĞLU,TALEPLER İÇİN OLUMLU MESAJLAR VERDİ

Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş 9 Mart Salı günü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Oda Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş ziyarette  ilçenin sorun ve çözüm önerileri ile ilgili TOBB Başkanına detaylı bilgilendirme yaptı.

Ereğli TSO önderliğinde Kdz Ereğli’ye 2. Organize Sanayi Bölgesinin açılabilme için Bakanlık nezdinde yapılması gereken çalışmalar, Kredi taleplerinde esnaf, tüccar ve sanayicimize bankaların zorluk çıkarmaları, Kdz Ereğli Gümrük yetkilerinin (Cam ithalatı)  arttırılması, Kdz Ereğli Galericiler Kooperatifinin içine 5. Noter açılması konusu , Marketler yasası, Defter tasdiki adı altında yıl sonlarında Muhasebeciler tarafından TSO üyelerinden yüksek ücret talep edilmesi ve Elektrik, Su, Doğalgaz faturasını ödeyemeyenleri kesintilere maruz kalabilecekleri konuları ile ilgili TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile detaylı görüşme yapıldığını ifade eden Başkan Keleş,  iletilen taleplerin hepsi için oldukça olumlu mesajlar veren Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tüm konuların takipçisi olacağını belirttiğini söyledi.

AdminAdmin