YEREL
Giriş Tarihi : 06-02-2020 11:34

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi İle Özel Yetenekli Öğrencilere Yönelik İşbirliği Protokolü İmzalandı.

İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI...

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi İle Özel Yetenekli Öğrencilere Yönelik İşbirliği Protokolü İmzalandı.

Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi arasında Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği protokolü kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Kdz. Ereğli Bilim ve Sanat Merkezi'nde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin imkan ve deneyimlerinden yararlanmak, Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak üzere kurum yönetici, öğrenci ve öğretmenlerinde sınai mülkiyet farkındalığını arttırarak, kurumda yürütülen proje ve etkinlikler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai mülkiyet haklarının korunması hedeflenmiştir.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen bu protokol kapsamında yapılan işbirliği sonucunda kurum öğrenci ve öğretmenleri bilimsel çalışmalarını sürdürürken teknolojinin olanaklarından yararlanarak bilgi, beceri ve yeteneklerini milli değerlerine hizmet edecek şekilde üniversitenin deneyimlerinden ve teknolojik olanaklarından yararlanacaklardır.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrenci ve öğretmenlere patent/faydalı model, marka, tasarım ve ürün konularında toplantı, fuar, seminer, panel, sempozyum, konferans, yarışma, proje, farkındalık faaliyetleri vb. etkinliklerde destek ve katılım sağlayarak gerektiğinde personel desteğine de yer verecektir.

AdminAdmin