SPOR
Giriş Tarihi : 10-12-2019 13:54

İSTİFA ET YAZICIOĞLU…

İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ereğli Belediyespor kara günler geçiriyor. Ligde oynadığı 12 maç sonrası 14 puan toplayabilen Ereğli Belediyespor 14 takımlı grupta 11. Sırada yer almış durumda.

İSTİFA ET YAZICIOĞLU…

Spor Merkezi- İlçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden Ereğli Belediyespor kara günler geçiriyor. Ligde oynadığı 12 maç sonrası 14 puan toplayabilen Ereğli Belediyespor 14 takımlı grupta 11. Sırada yer almış durumda.

Bölgesel lig statüsüne göre 2 takım küme düşerken aynı ilden 1’den fazla takım olduğunda da altta kalan takım süper amatör ligde şampiyon olan takımla play-out maçı oynuyor. Bu maçı kazanan takım Bölgesel Amatör ligde yer alıyor.

Lig’de devreye 1 maç kala Zonguldak Bölgesinin temsilcisi Devrekspor’un 5 puan gerisinde kalan Ereğli Belediyespor için tehlike çanları çalmaya başlamış durumda!

YÖNETİCİLER İSTİFA ETTİ AMA…

Ereğli Belediyespor’un başarısız sonuçlar alması sonucu futbol kolu sorumlusu Ahmet Sarı ve Genel kaptan Metin Özakın görevlerinden istifa etmiş, yönetim kurulundaki görevlerini devam ettirmişlerdi!

Bilhassa Genel Kaptan Özakın’ın parasal olarak takıma büyük katkı sağladığı, buna karşılık Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu ve yönetici Sertan Kuzu’nun gizli görüşmelerle yine takımda yönetici olan bir kişinin kardeşini takıma “teknik direktör” olarak getirmek istemeleri sonucu istifa ettiği belirtiliyor!

Özakın’ın istifası sonrası “Genel Kaptanlık” görevini de üstlenen Kuzu’nun bu hafta oynanan ve 2-2 beraberlikle biten Anadolu Üniversitesi maçında saha içi olaylara karışması sonrası maçın hakemi tarafından saha dışına çıkarılması hayret uyandırmış durumda!

TEK NEDEN PARA MI?

Ereğli Belediyespor’da gözler Ocak ayı’nda yapılması planlanan meclis toplantısına çevrilmiş durumda. Bu toplantıda Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın meclis kararıyla takıma 1 milyon lira vermesi gündemde! Ancak bu paranın takıma ne şekilde verileceği ve bu paranın nasıl kullanılacağı da ayrı bir merak konusu!

Ereğli Belediyespor 2. Başkanı İhsan Yazıcıoğlu’nun  geri almak kaydıyla sezon başında takıma 200 bin liralık bir katkı sağladığı belirtiliyor. Devre arasında Ereğli Belediyesi’nin vereceği paraya güvenen Yazıcıoğlu futbolculara ödenecek transfer paralarının büyük çoğunluğunu Ocak ayına ötelemiş, buna mükabil de bu futbolculara “senet” vermişti! Bu senetlerde de Yazıcıoğlu, Özakın ve Sarı’nın imzaları olduğu iddia ediliyor! Ligin ortasında takımdan gönderilen santrfor Ercan’da da 40 bin liralık senet olduğu, başkan Yazıcıoğlu’nun da bu senedi geri alabilmek için büyük uğraş verdiği belirtiliyor!

TARAFTAR DESTEĞİ DE AZALDI!

Sezon başında en az 10 bin kişiye oynayan Ereğli Belediyespor’un aldığı başarısız sonuçlar sonrasında 300-500’e düşen seyirci sayısı da takımın geleceği adına büyük tehlike! Yıllardır iyi günde kötü günde takımdan desteğini çekmeyen 100 kişilik seyirci topluluğu her hafta takımını yalnız bırakmasa da tüm Ereğli’li futbolseverlerde takımın aldığı sonuçlar hayal kırıklığı yaratmış durumda!

AdminAdmin