YEREL
Giriş Tarihi : 01-10-2020 16:10

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU,GÜLÜÇ'TE DENETİM YAPTI

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gülüç Beldesinde maske denetimi yaptı.

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU,GÜLÜÇ'TE DENETİM YAPTI

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Gülüç Beldesinde maske denetimi yaptı.

İçişleri Bakanlığının talimatları gereği, 01 Ekim 2020 tarihinde, Covid-19 salgınıyla mücadelenin etkin bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla, Ülkemiz genelinde 81 il ile birlikte Ereğli’ye bağlı Gülüç Beldesinde de eş zamanlı olarak, Kaymakam İsmail ÇORUMLUOĞLU’nun katılımıyla denetimler yapıldı.
Denetime Kaymakam İsmail ÇORUMLUOĞLU, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa DEMİRTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Hakan ÇELİK, İlçe Tarım Müdür V. Doğan KALE ve yetkililer katıldı.
Periyodik olarak benzeri denetlemelerin icra edildiğini ifade eden Kaymakam ÇORUMLUOĞLU, bugün bir farkındalık olması için, “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile bir denetleme gerçekleşeceğini, bu denetlemenin amacı ceza yazmak değil, insanları uyarmak, salgınla mücadeleyi anlatmak olduğunu ifade etti. Yapılan bu denetimler sırasında rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlere ağırlık verilmiş, maske dağıtıldı.
Daha sonra Belde Belediye Başkanı Gökhan Mustafa DEMİRTAŞ’ ı makamında ziyarette bulunan Kaymakam İsmail Çorumluoğlubelediyece yürütülen işler hakkında bilgi aldıktan sonra ziyaret sona ermiştir.

AdminAdmin