YEREL
Giriş Tarihi : 19-01-2021 11:41

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU,YOLCULARI ZİYARET ETTİ

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ömerli Mahallesindeki Opet Akaryakıt İstasyonunda bekletilen şehirler arası yolcu otobüslerindeki yolcularla bir araya geldi.

KAYMAKAM ÇORUMLUOĞLU,YOLCULARI ZİYARET ETTİ

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Ömerli Mahallesindeki Opet Akaryakıt İstasyonunda bekletilen şehirler arası yolcu otobüslerindeki yolcularla bir araya geldi.
Yoğun kar yağışı sonrası Ereğli-Zonguldak karayolunun çift yönlü olarak araç trafiğine kapalı olması nedeniyle trafik ekiplerince bekletilen otobüs ve diğer araçlardaki vatandaşları ziyaret eden Çorumluoğlu, durumları hakkında bilgi aldı.
Beraberinde Türk Kızılayı Ereğli Şube Başkanı Yaşar Ciğer ile birlikte istasyona giden Çorumluoğlu, yolcular ve diğer aralarda bulunan vatandaşlarla görüştü.
Türk Kızılayı Şube Başkanı Ciğer, yaptığı açıklamada, Ereğli-Zonguldak karayolunun kapanmasının ardından araçların Opet Akaryakıt İstasyonunda konuşlandıkları bilgisini aldıklarını belirterek, şunları kaydetti;
“Sayın Kaymakamımız ile birlikte geldiğimiz akaryakıt istasyonunda yolcular ve diğer araçlarda bulunan vatandaşlarla görüştük. Sayın Kaymakamımız, burada bulunan yolcularla yaptığı görüşmeler sonrası verdiği talimatlar doğrultusunda; ihtiyaç duyulan malzeme, araç-gerek ve yiyecek temin ettik.
Akaryakıt İstasyonu sahibi Sayın Ali Kaya’nın sıcak içecek ikramının yanı sıra, mağdur vatandaşlar ile yakından ilgilendiğini öğrendik. Türk Kızılayı olarak, vatandaşlara Pide, lahmacun, ekmek arası, simit, poğaça, tatlı gibi yiyeceklerin yanı sıra, meyve suyu, soda  ve su gibi içecek temininde bulunduk. Ereğli Belediyesi de, çeşitli ihtiyaçları gidererek, yolcu ve beklemekte olan araçlardaki vatandaşlara destek oldu. Sayın Kaymakamımız, Türk Kızılayı olarak, mağdur vatandaşların yanında bulunmamız talimatını verdi. Şu anda akaryakıt istasyonunda bulunan araçların yolun karşısındaki Atatürk Şehirlerarası Yolcu terminaline yönlendiriyoruz. Çeşitli firmalar a ait 15 kadar yolcu otobüsünde bulunan yaklaşık 300 yolcu ile terminaldeyiz. Hava koşullarına göre alınacak karar sonrası, araçları istikametlerine yolcu ettikten sonra buradan ayrılacağız.
Başta Sayın Kaymakamız olmak üzere desteklerinden dolayı Ereğli Belediyesi ve akaryakıt istasyonu sahibi Kaya’ya teşekkür ediyoruz.”

AdminAdmin