SAĞLIK
Giriş Tarihi : 26-11-2020 16:31

KAYMAKAM DENETİMDEYDİ

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Bakanlık genelgesi doğrultusunda ilçede ilk denetimine çıktı. 

KAYMAKAM DENETİMDEYDİ

Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Bakanlık genelgesi doğrultusunda ilçede ilk denetimine çıktı. 

Bakanlık genelgesi doğrultusunda İlçe Merkezi ve köylerde  4 gün boyunca aralıksız sürecek denetimlerin ilk gününde açıklama yapan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, satır başlarıyla şu açıklamaları yaptı.

DENETİMLERİMİZ SIKLAŞTI"

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu denetimler öncesinde yaptığı açıklamada “Pazaryerlerinde belli saatlerde yoğunlaşma var. Özellikle yoğun saatler dışında gelinmesini istiyorum. Sayı açıklayamıyoruz. Vaka sayılarımız yüksek. Alınan tedbirlerin sonuçları 1 hafta 10 gün sonra belli olacak. Umarım tedbirler olumlu yansır. Hiçbir kişiyi uyarma ile geçiştirmeyeceğiz. Cezaların tahsil edilmemesi söz konusu değil. Maskeye biraz daha dikkat ediyoruz. Ama köylerde sıkıntı var. Hastane mevcut potansiyeli taşıyacak düzeyde. Ama bu vaka artışı böyle devam ederse bir süre sonra dolacak. Bu işi biraz daha ciddiye alalım. Vatandaşlarımdan ricam bu. 14-15 ekip filyasyona çıkıyor. Ereğli’ye güveniyorum. Herkes kendisini korusun. Biz tüm tedbirlerimiz sahada olacak. Şehir merkezi ve köylerimizi önümüzdeki 5 gün içinde basacağız. Ciddi olarak denetleyeceğiz. Kurallara uymayanlara kapatma uygulayacağız. Bugün 40 kişi maske denetliyor. Zonguldak artış anlamında 15 il içinde. Biz bu virüsü yeneceğiz. İlçemizde yalı boyu köylerinde de sıkıntı başladı. Kepez yoğundu , Bağlık’a geçtik, her mahallemizde virüs artışı var”

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu açıklamanın ardından araçlarda, Halk otobüslerinde ve iş yerlerini gezerek denetimi gerçekleştirdi. Kaymakam İsmail Çorumluoğlu ticari araç sürücüleri ile yoılcularını, halk otobüs sürücülerini ve yolcuları ile iş yeri sahipleri ile müşterilerini Koronavirüs salgını ile ilgili uyardı. Kurallara uyulmasını istedi.

AdminAdmin