YEREL
Giriş Tarihi : 08-03-2021 12:04

'KAYMAKAMIMIZIN YANINDAYIZ'

Ereğli Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri  Ali Kemal Karaca, Rıfkı Gültekin ve Hüseyin Engin, yaptıkları ortak basın açıklaması ile Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun yanında olduklarını ifade ettiler. 

'KAYMAKAMIMIZIN YANINDAYIZ'

Ereğli Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri  Ali Kemal Karaca, Rıfkı Gültekin ve Hüseyin Engin, yaptıkları ortak basın açıklaması ile Kaymakam İsmail Çorumluoğlu’nun yanında olduklarını ifade ettiler. 

İl Genel Meclis üyeleri yaptıkları ortak basın açıklamasında “Bölgemizde kısıtlama döneminden normalleşmeye geçiş döneminde Kdz. Ereğli Kaymakamı Sayın İsmail Çorumluoğlu’nun bundan yaklaşık 3 ay önceki denetim sırasındaki görüntülerin adeta bugünkü olaymış gibi gündeme getirilmesine hiçbir anlam veremiyoruz!
Hangi maksatla gündeme getirildiği merak edilen bu görüntüler ile, Kdz. Ereğli için canla başla mücadele eden, Eğitim Kampüsünden tutun da şehrimize yatırım yapmayı düşünen sanayiciye kadar, hatta evinde kışlık yakacak bulunmayan vatandaşa kadar herkese sahip çıkmaya çalışan kaymakamımızın küstürülmeye çalışıldığını düşünüyoruz!
Bilinmelidir ki; bugünkü mesele gibi ulusal basına servis edilen o görüntülerde yaşanan diyaloglar, Kdz. Ereğli’de her gün hemen hemen 3-5 kişinin salgından yaşamını yitirdiği, tehlikenin her saat, her dakika hızla arttığı ve toplumun psikolojisinin tamamen bozuk olduğu, tedbirlerin daha sert alınmasının kaçınılmaz olduğu bir dönemde yaşanmıştır.
Kdz. Ereğli’de bazı çevreler, makamından kalkmayan, salla başı al maaşı mantığı ile çalışan, görev yaptığı ilçesine hiçbir faydası olmayan ve üç maymunu oynayan bir yönetici arzu etmektedirler!
Sayın Çorumluoğlu ilçemizde göreve başladığı günden bu yana bu çevreleri rahatsız etmiş ve zaman zaman o çevrelerin hedefi haline gelmiştir.
Biz inanıyoruz ki Sayın Kaymakamımız her şeye rağmen enerjisini bugüne kadar olduğu gibi kentimizin gelişmesi ve kalkınması yönünde kullanarak kendisini yıpratmaya çalışan bu şer güçlerini daha da rahatsız etmeye devam edecektir.
İlçemizde at koşturmayı alışkanlık haline getirmiş olan bu şer güçlerine diyoruz ki; Başaramayacaksınız. Vatandaşına, sanayicisine, esnafına, toplumun her kesimine eşit davranan, devletin sıcak yüzünü vatandaşına hissettiren bu bürokratı küstüremeyeceksiniz.
Sivil Toplum Kuruluşları da, halk da, İl Genel Meclisi Üyeleri olarak bizlerde Kaymakamımızın arkasındayız”

AdminAdmin