EKONOMİ
Giriş Tarihi : 05-11-2021 11:47

Kdz. Ereğli’de ‘İşletmelerde KVKK ve Yükümlülükler’ konulu seminer verildi

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik ‘İşletmelerde KVKK ve Yükümlülükler’ konulu seminer verildi.

Kdz. Ereğli’de ‘İşletmelerde KVKK ve Yükümlülükler’ konulu seminer verildi

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere yönelik ‘İşletmelerde KVKK ve Yükümlülükler’ konulu seminer verildi.
Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren firmalara yönelik Yurtseven Hukuk bünyesindeki avukatlar tarafından İşletmelerde Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Yükümlülükler konulu seminer verildi.
Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Yaşar Tetiker Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yurtseven Hukuk bürosu kurucusu ve yöneticisi Musa Yurtseven, Kdz. Ereğli TSO yönetim kurulu üyeleri, ilçede hizmet veren gıda, elektronik, inşaat, ev aletleri, tekstil gibi bir çok iş insanı katıldı.
Kişisel Veri Nedir?, Özel Nitelikli Kişisel Veri Nedir?, Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenme Şartları, Kişisel Verilerin İşlenme Şartları, İdari Tedbirler, uyum süreci ile ilgili yol haritası ve öneriler gibi konu başlıkları katılımcılara aktarıldı.
Seminerde; Avukat Cansu Ergül, Avukat Beyzanur Yaman, Adli Bilişim Uzmanı Tuncay Karaman, Elektrik Elektronik Mühendisi Melisa Kaymakcı konuşmacı olarak katıldı.

NELER SÖYLENDİ?
@
NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU
  • Süper LigOP
  • 1Trabzonspor1436
  • 2Konyaspor1426
  • 3Hatayspor1426
  • 4Fenerbahçe1424
  • 5Alanyaspor1424
  • 6Başakşehir FK1422
  • 7Fatih Karagümrük1422
  • 8Galatasaray1422
  • 9Beşiktaş1521
  • 10Adana Demirspor1420
  • 11Antalyaspor1418
  • 12Gaziantep FK1418
  • 13Altay1417
  • 14Sivasspor1416
  • 15Giresunspor1416
  • 16Kayserispor1416
  • 17Yeni Malatyaspor1413
  • 18Göztepe1411
  • 19Kasımpaşa1511
  • 20Çaykur Rizespor1410
HAVA DURUMU
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
E-GAZETE
ANKET OYLAMA TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA