SAĞLIK
Giriş Tarihi : 15-09-2020 11:57

KDZ.EREĞLİ DEVLET HASTANESİ'NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA...

Ereğli Devlet Hastanesi Yönetimi, Koronovirüs (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla, sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak için Bakanlığımız Ve Bilim Kurulunun verdiği kararlar doğrultusunda, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi olarak kontrollü normalleşme süreci kapsamında daha sağlıklı bir gelecek için tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini bekledikleri duyuruldu. 

KDZ.EREĞLİ DEVLET HASTANESİ'NDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMA...

Ereğli Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından;  Dünyada ve Ülkemizde insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronovirüs (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla, sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak için Bakanlığımız Ve Bilim Kurulunun verdiği kararlar doğrultusunda, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi olarak kontrollü normalleşme süreci kapsamında daha sağlıklı bir gelecek için tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini bekledikleri duyuruldu. 
Kdz.Ereğli Devlet hastanesi Yönetiminden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi; 
“Dünyada ve Ülkemizde insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronovirüs (Covid-19) salgınını önlemek amacıyla, sosyal hareketliliği ve kişiler arası teması azaltmak için Bakanlığımız Ve Bilim Kurulunun verdiği kararlar doğrultusunda, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi olarak kontrollü normalleşme süreci kapsamında daha sağlıklı bir gelecek için tüm vatandaşlarımızın hassasiyet göstermesini bekliyoruz.
• Hastalarımızın gerekmedikçe refakatçisiz gelmesi, ihtiyaç halinde birden fazla refakatçi olması önerilmektedir.
• Sadece MHRS ve ALO 182 hasta randevu alma merkezlerinden alınan randevulu hastalara poliklinik muayenesi yapılmaktadır.
• Randevusu olmayan ve ayaktan müracaat eden hastalara poliklinik hizmeti verilemeyecek ,randevu almaları konusunda hastane girişinde bulunan görevli personelimizden yardım alınabilinecektir.
• 65 yaş üstü vatandaşlarımızın muayene randevuları sadece 10:30-14:30 saatleri arası verilmektedir.
Hasta ve hasta yakınlarını alınan randevu saatinden 10 dakika önce maskeleri takılı olarak hastaneye giriş noktasında bulunan TRİYAJ alanında COVID-19 bulgular açısından değerlendirilerek ilgili polikliniğe yönlendirilmektedir. Hasta ve hasta yakını poliklinik bekleme alanında belirlenmiş koltuklarda en az bir metre aralıklar ile oturmalıdır. Hastalarımızın muayene olacaklar poliklinikler haricinde hastane içinde dolaşmaması, görevli personellerin uyarı ve bilgilendirmelerine dikkat ederek muayene saati öncesi açık alanda sosyal mesafe kurallarına riayet ederek beklemeleri gerekmektedir.”

AdminAdmin