SPOR
Giriş Tarihi : 31-05-2021 12:55

KDZ.EREĞLİ VETERAN ŞAMPİYON

Merhum Antrenör Zafer Men ile Merhum Çetin Bostancı anısına Bolu’da düzenlenen “Veteranlar Turnuvası”nda, Karadeniz Ereğli Veteran Futbol Takımı, şampiyonluğa ulaştı.

KDZ.EREĞLİ VETERAN ŞAMPİYON

Merhum Antrenör Zafer Men ile Merhum Çetin Bostancı anısına Bolu’da düzenlenen “Veteranlar Turnuvası”nda, Karadeniz Ereğli Veteran Futbol Takımı, şampiyonluğa ulaştı.
Bolu Termal Otel tesislerinde hafta son (2 gün) 8 takımın katılımı ile gerçekleştiren turnuvanın ilk günü (29 Mayıs Cumartesi) Dereağzı Masterleri (2-0) ve İstanbul 1453 Masterleri (2-1) yenen Karadeniz Ereğli Ekibi, 30 Mayıs Pazar Günü oynanan final maçında karşılaştığı Sakarya Masterleri de Hakan (1) ve Fırat’ın (2) golleriyle (3-0) yenerek kupaya uzandı.
BAKIRTAŞ: MUTLU VE GURURLUYUZ
Şampiyonluğu sahada asılı Merhum Antrenör Zafer Men’in fotoğrafının yer aldığı dev afiş önünde kutlayan Karadeniz Ereğli Zafer Men Master takımı Kaptanı Davut Bakırtaş, yaptığı açıklamada,uzun  bir aradan sonra  turnuvaya katılmak ve şampiyon olmanın çok güzel duygu olduğunu söyledi.
Turnuvanın, Zafer Men anısına olmasının ise kendilerini ayrıca mutlu ve memnun ettiğini belirten Bakırtaş, şunları kaydetti:
“Oynadığımız karşılaşmalarda arkadaşlar ellerinden gelen en iyisini yaptılar. Çünkü, ülkeyi etkisi altın alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle turnuvaya kısıtlı olanaklarla hazırlanabilmiştik. Her birimiz ayrı ve birer kişi olarak idman yapabildik. Pandemi olumsuzluğuna rağmen yine de herkes kendi çapında işi ciddiye alarak hazırlanmış. Bu da bizim sorumluluk aldığımızı gösterdi.
KAZANACAĞIMIZDAN EMİNDİK
Finale çıktığımızda kazanabileceğimizden emindik. çünkü diğer takımları oynadıkları karşılaşmaları da izlemiştik. Rakiplerimizden performans ve oyun açısından 3-4 gömlek üstündük. Bizim bir özelliğimiz de, futbol karakterimizde, oynayacağımız maça göre şekil alabiliyoruz.
Şampiyon olarak dönmek bizi mutlu oldu. Çok küçük de olsa Ereğli’de futbol adına bir hareketlilik getirmiş olmak bizi ayrıca memnun etti. İnşallah kısa zamanda pandemi derdi olmayan daha güzel günlerde daha iyi başarılara hep beraber imza atarız.”
SESLİ, BOZKUŞ VE ŞİMŞİR’E…
Takım Kaptanı Davut Bakırtaş, elde edilen başarıyı ve kazanılan kupayı Merhum Men ve sevenlerine armağan ettiklerini dile getirirken, “turnuvaya bizzat katılarak sahada olan ve manevi olarak bize güç veren Eski Belediye Başkanı Murat Sesli kardeşimiz ile eski Belediye Meclis Üyesi İşadamı Halil Bozkuş ağabeyimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sevgili Antrenörümüz Süleyman Sırrı Şimşir’e de, bizlere karşı gösterdiği samimiyet, iyi niyet ve heyecanından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

AdminAdmin