SPOR
Giriş Tarihi : 25-12-2019 11:51

KURULUŞUNU TAMAMLADI...

Ereğli'de, bir süredir çalışmaları sürdürülen Karadeniz Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin kuruluşunun tamamlandığı bildirildi.

KURULUŞUNU TAMAMLADI...

Ereğli'de, bir süredir çalışmaları sürdürülen Karadeniz Ereğli Voleybol Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin kuruluşunun tamamlandığı bildirildi.
Derneğin Kurucu Başkanı Nusret Ansen, yaptığı yazılı açıklamada, spor kulübünün; kendisi ile birlikte voleybol camiasından Engin Kılıç, Muharrem Okumuş ve Oğuz Yıldırım’ın yanı sıra, voleybola gönül vermiş isimlerden, aynı zamanda Erdemir YÖNDER Site Kulüp Başkanı Burçin Yürüten, Hasan Aliefendioğlu ve Şemi Kazokoğlu ‘nun da yer aldığı yedi kişiden oluna “Kurucu Yönetim” ile 12 Aralık’ta yasal sürecin tamamlandığını belirtti.
Kurdukları voleybol şubesinde aynızamanda bugüne kadar ve halen çeşitli kulüp ve okul takımlarında da yer alan 2002-2009 arası doğumlu yaklaşık 45 kız, 12 erkek oyuncunun yer aldığını belirterek,şunları kaydetti:
“Bu yıl kızlarda midi, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerde yer alacağı takımlarımızla Ereğli’yi sadece biz temsil ediyoruz. Küçükler kategorisindeki 5 , Yıldızlar Kategorisindeki 4 ve Gençler Kategorisindeki 3 rakibimiz Zonguldak, Devrek, Çaycuma ve Kilimli bölgelerinden oluşuyor. Erkeklerde ise il genelinde 4 takım bulunamadığı için henüz lig oluşturulamadı. Lig oluşturulamazsa GSİM ve Federasyon izniyle İli temsilen direk gruplarda mücadele etmemiz söz konusu. 12 Aralık’ta başlayan Yıldız Kızlar İl Müsabakalarında İlk maçımızı 5 Ocak 2020’de Zonguldak İdmanocağı Spor Kulübü ile Karadeniz Ereğli Spor Salonu’nda oynayacağız. Müsabakalarımıza tüm Kdz.Ereğli halkını bekliyoruz.”
AMAÇLARI NEYDİ?
Kurucu Başkan Ansen, öncelikli amaçlarının, gençleri, ilçede ‘köklü geçmişi olduğu” bilinen voleybola teşvik etmek olduğuna değindiği açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Genel olarak maksadımız voleybol sporuna gönül vermiş çocuklarımıza mümkün olduğunca spor yaptırmak ve fiziksel gelişimlerine katkıda bulunmak, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak. Tabi ki köklü bir voleybol geçmişi olan ilçemizi başarıyla temsil etmek en büyük hedefimizdir. Yaz döneminde de voleybol okulu açmayı planlıyoruz. Şu anda da midi kategorisine 2008 ve 2009’lu çocuklarımız antrenmanlarımıza katılabilirler. Arzu eden sporseverler, instagramdaki, ‘@kdz_ereglivoleybol_sk’ hesabımızı takip ederek etkinlik ve maçlarımız ile alakalı bilgilere ulaşabilirler
Kulübün kuruluş aşamasında ve sonrasında desteğini esirgemeyen spor sever işadamları Kutsi Başsarıoğlu-Giz Denizcilik , Muzaffer Özer ve Avukat Hasan Behçet Aliefendioğlu’na teşekkürü borç biliriz.”

AdminAdmin