GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-04-2020 18:34

MEHMET FATİH ÇAKIR’DAN KUTLAMA MESAJI

AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Çakır mesajında şunları kaydetti:

MEHMET FATİH ÇAKIR’DAN KUTLAMA MESAJI

“Ulusal Kurtuluş Mücadelemizi yürüten, büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerini atan Gazi Meclisimizin 100. Kuruluş yıldönümüne ulaşmanın gururu içindeyiz.
Bundan bir asır önce, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, Egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğu bilinciyle, ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma gayretinde, şüphe yok ki en büyük sorumluluğu üstlenmiştir.  Bugün bize düşen aynı sorumluluk duygusu içinde ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için çaba göstermektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza emanet edilen bu görev, nesiller boyu taşındığı gibi aynı gururla ve gayretle yerine getirilmeye devam edilecektir.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 100. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, bu sene dünyayı etkisi altına alan Covid 19 salgını tedbirlerinden ötürü, coşkumuzda hiçbir eksilme olmaksızın evlerimizde kutlamaya hazırlanıyoruz. Umudumuz, salgının son bulmasının ardından nice Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı, huzur ve sağlıkla kutlamaktır.
Bu duygular içinde Başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, Kurtuluş savaşını yürüten Yüce Meclisimizin kuruluşuna emeği geçenleri saygı ve rahmetle anıyor, mazlum milletlere örnek olan gazi meclisimizin 100. Kuruluş yıldönümü ve kıymetli çocuklarımız ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”
 

AdminAdmin