EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-09-2020 15:53

ÖĞRETMENLERİYLE TANIŞTILAR...

Ereğli Kavaklık İlkokulu’nda, bu dönem birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ‘Öğretmeninle Tanışma’ etkinliği gerçekleştirildi.

ÖĞRETMENLERİYLE TANIŞTILAR...

Ereğli Kavaklık İlkokulu’nda, bu dönem birinci sınıfa başlayacak öğrenciler için ‘Öğretmeninle Tanışma’ etkinliği gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Yaşar Ciğer, yaptığı açıklamada, Milli eğitim Bakanlığınca (MEB) 2020-2021 Eğitim, Öğretim yılında 21 Eylül’de ‘Yüz Yüze Eğitim’ için planlama yapıldığını hatırlattı. 

Bu sürede ise eğitim-öğretime bu yıl başlayacak çocuklar için özel çalışma yaptıklarını anlatan Ciğer “Biz, geçen hafta yaptığımız planlamada, çocuklarımız ve velilerimizle, sosyal mesafeye ve diğer hijyen kurallara dikkat ederek, bire bir tanışmalarımızı planladık. Bugünden itibaren de çocuklarımız öğretmenleri ile belirli saatler içerisinde tanışmalarımız, okulu ve sınıflarını tanımalarını sağlıyoruz. En büyük temennimiz, çocuklarımızın, 21 Eylül’de, bu Covid-19 pandemisi süreci içerisinde azalmış ve tüm etkenleri ortadan kalkmış olmasını bekleyip, öğrencilerimizle yüz yüze eğitime başlamayı istiyoruz. Bunun için de okulumuzla ilgili tüm çalışmaları yerinde ve zamanında yaptık. Çocuklarımız ve öğretmenlerimiz için fiziki ortamları oluşturduk. Bu anlamda, çocuklarımıza sağlıklı bir eğitim için her türlü çalışmayı yaptık. Onları 21 Eylül’de okulumuzda iyi bir şekilde ağırlamak istiyoruz.”
ÖĞRENCİLERLE BİRE BİR…
Girişinde dezenfektan bulundurulan, sınıflarda özel tedbirlerin alındığı okulda, öğretmenlerin maske ve hijyen kurallarına dikkat ettikleri gözlendi.
Her öğretmenin ‘Randevulu’ görüştüğü öğrencilerle kurdukları sıcak diyaloglarda, miniklerin de rahat tavırları dikkat çekti.
Öğretmenler, velilerin de hazır bulunduğu görüşmenin ardından öğrencilere birer hediye verdi, hatıra fotoğrafları çektirildi.

AdminAdmin