asayis
Giriş Tarihi : 28-07-2020 13:21

OTOMOBİL TIR'A ÇARPTI:1 YARALI

 Ereğli'de direksiyon sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil ana yola girmek için bekleyen TIR’a çarptı.

OTOMOBİL TIR'A ÇARPTI:1 YARALI

 Ereğli'de direksiyon sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil ana yola girmek için bekleyen TIR’a çarptı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza öğlen saatlerinde Ören kavşağında meydana geldi. İddiaya göre Ereğli istikametinden Deli hakkı istikametine giden Ayfer Ç. Nin kullandığı 67 LU 424 plakalı otomobil, sürücüsünün viraja hızlı girmesi ve direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Deli Hakkı istikametinden gelen ve ana yola çıkmak için bekleyen Hakan L. İdaresindeki 67 UB 088 plakalı TIR’a çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücü Ayfer Ç. Yaralandı. Yaralı kadın olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından devlet hastanesine kaldırıldı. Ayfer Ç. Nin sağlık durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Hurdaya dönen otomobil çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.  

AdminAdmin