YEREL
Giriş Tarihi : 03-08-2020 13:35

PLAJLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ereğli'de bayramın üçüncü günü plajlar doldu taştı. Amasra, Akçakoca bölgelerine giriş yasağı gelmesi ile bu bölgeye gidecekler de Ereğli’ye geldi.

PLAJLARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ereğli'de bayramın üçüncü günü plajlar doldu taştı. Amasra, Akçakoca bölgelerine giriş yasağı gelmesi ile bu bölgeye gidecekler de Ereğli’ye geldi. Belediye plaj tesislerinde çalışanların da huzursuz olduğu alanda vatandaşların sanki Korona virüs salgını bitmiş gibi rahat hareket etmeleri de dikkatlerden kaçmadı. 

Ereğli’ de bayramın üçüncü günü plajlar mevkiinde yoğunluk yaşandı. Akçakoca ve Amasra’ya girişlerin yasaklanması ile birlikte şehir dışından da akın akın insanların geldiği plajlar bölgesinde adım atacak yer kalmadı. Kimi vatandaşlar çadır kurarken, kimi vatandaşlar da yanlarında getirdikleri şemsiyelerle boş buldukları alana yerleşerek denize girdi. 

Son zamanlarda ülke geneli başta olmak üzere Zonguldak genelinde Koronavirüs salgını hızlı bir artış gösterirken, vatandaşların sanki Korona virüs salgını yokmuş gibi rahat hareket etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

AdminAdmin