SPOR
Giriş Tarihi : 08-09-2022 16:20

Kdz.Ereğli Belediyespor, Basketbol Okulu Açılıyor

Ekim ayı ilk haftasında başlayacak Basketbol Okulumuz için kayıtlar devam ediyor.

Kdz.Ereğli Belediyespor, Basketbol Okulu Açılıyor

Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Basketbol Spor Okulu, kız ve erkek olmak üzere Ekim ayının ilk haftasında başlıyor. Titizlikle hazırlanan hijyen kuralları çerçevesinde katılımcıların yaş grupları sınırlı kontenjan sayısı baz alınarak belirlenecek.

Hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 2 gün yapılacak basketbol kursları 01 Ekim 2022 ile 28 Mayıs 2023 tarihleri arasında 8 ay sürecek.

Geçen yıl kurslarımıza katılarak performans gruplarına seçilen, eğitim almış yetenekli kursiyerlerimiz Eylül ayında çalışmalarına başladı. Bu oyuncular, kulüp alt yapısına geçerek, lisanslı basketbolcu olacak ve yerel liglerde de yer alacak.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü Basketbol Okulu, branşlarında deneyimli ve kariyerli eğitmenleri ile basketbol sporu yapmak isteyen tüm kursiyerler, kontenjanlar dolmadan kayıt yaptırabilirler.

Kırmacı- Kemer Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdürecek olan basketbol okullarına kayıtlar devam ederken kız - erkek basketbol yaz okuluna 2008-2016 doğumlu, kız- erkek öğrenciler katılabilecektir.

Basketbol spor okuluna katılmak isteyenler; 0 536 388 67 67 – 0505 694 08 18 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilirler.

AdminAdmin