POSBIYIK’TAN ‘AYNI DENİZİN ÇOCUKLARIYIZ’ PROJESİNE DESTEK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çiğdemli Ortaokulu’nun Karadeniz’e kıyısı olan ülke ve illeri kapsayan ‘Aynı Denizin Çocuklarıyız’ projesine destek oldu.

EĞİTİM - 19-12-2019 15:54 155 kez okundu.

POSBIYIK’TAN ‘AYNI DENİZİN ÇOCUKLARIYIZ’ PROJESİNE DESTEK

Kdz. Ereğli’nin tanıtımı alanında yapılan çalışmalara destek olan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çiğdemli Köyü Ortakolu’nun ‘Aynı Denizin Çocuklarıyız’ projesine destek oldu.

Okul Müdürü Selahattin Bayar, proje öğretmeni İbrahim Turan ve öğrenciler Belediye Meclis Üyesi Yaşare Aydın ile birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek destekleri için teşekkür ettiler. E-Twinnig projesi kapsamında Zonguldak ilini temsil ettiklerini anlatan proje öğretmeni İbrahim Turhan “Karadeniz, dünyada 6 ülkeye, ülkemizde de 16 ile kıyısı olan bir deniz. Projemiz, Türk şehirleri ve Karadeniz kıyısındaki diğer ülkeler arasında ortak bir proje olarak planlanmıştır. Projemiz kapsamında ulusal, bölgesel, kültürel ve fiziksel bilinçlendirme faaliyetleri yapılacak. Ayrıca Karadeniz’in bir iç deniz olması nedeniyle Karadeniz’in yaşadığı kirlenmeye dikkat çekilecek ve bu konuda çalışmalar yapacağız. Katkılarınız için sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Posbıyık ise ekibi çalışmaları için kutlayarak bu tür çalışmalarda her türlü desteği sunmaya devam edeceklerini söyledi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Anadolu Lisesi'nin kontenjanı 180'e yükseltildi

Anadolu Lisesi'nin kontenjanı 180'e yükseltildi

05-03-2024 - EĞİTİM

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN POSBIYIK'A ZİYARET

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN POSBIYIK'A ZİYARET

08-02-2024 - EĞİTİM