Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

40 BİN TON AŞILDI, HEDEF 45 BİN TON!

Kdz. Ereğli Belediyesi, hava koşullarının elverdiği her günü değerlendirerek kentin yollarındaki asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2026 yılı için belirlenen 45 bin ton sıcak asfalt hedefinde 40 bin tonluk seviyeye ulaşıldı.

40 BİN TON AŞILDI, HEDEF 45 BİN TON!
Paylaş:

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını Kepez bölgesinde yoğunlaştırdı. Çetin Emeç Caddesi’nde devam eden asfaltlama çalışmalarının ardından ekipler, İMKB Okulu çevresinde yolları yenileyecek.

Program kapsamında daha sonra Belen Mahallesi’nde Enerji-Sa’nın çalışma yaptığı bölgelerde asfaltlama gerçekleştirilecek.

SIRADA ELMATEPE VAR

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kepez ve Belen’deki çalışmaların ardından Elmatepe Mahallesi’ne geçecek. Kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yapılacak bakım ve onarım çalışmalarıyla birlikte belediyenin 45 bin ton sıcak asfalt hedefinin tamamlanması planlanıyor.

Bir yandan yeni yollar asfaltlanırken, diğer yandan mevcut yolların bakım ve onarımları da gerçekleştiriliyor. Kdz. Ereğli Belediyesi, kent genelinde ulaşım konforunu artırmak için asfalt çalışmalarına hava koşulları elverdiği sürece devam edecek.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.