Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

Demirtaş, Gülüç halkıyla kahvaltıda bir araya geldi

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Gülüç Düğün Salonunda Gülüç halkının yoğun katılımıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Demirtaş,  Gülüç halkıyla  kahvaltıda bir araya geldi
Paylaş:

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, Eşi Işıl Demirtaş, İlçe Başkanı Yasemin Erdoğan, Belde Başkanı Turan Bilgen, Meclis üyeleri Ayşe Akçabelen, Şükrü Arslan,Sedad Taşdelen, Şevket Öztürk, Niğmet Çağla Demirkol, Alev Yılmaz, Sevtap Dönmez Özbağ, Tülay Aydın katılımlarıyla Gülüç Düğün Salonunda Gülüç halkıyla kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti.

Demirtaş, Bizler yerel yöneticiler olarak sizlerin daha refah içerisinde yaşaması ile ilgili bütün gayretimizi gösterip hizmetlerimizi yapmaya çalışıyoruz dedi.

Gülüç Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleşen etkinlikte Gülüç halkı sabah kahvaltısı yaptıktan sonra salonda doyasıya eğlendiler.

Belediye Başkanı Demirtaş halk ile sohbet ederek yakından ilgilendi.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et TSO üyeleri Erdemir’i ziyaret etti

Akışın sonuna geldiniz.