Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
SİYASET

DİKMEN,İL KONGRESİNDE PARTİLİLERE BAŞARI DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Zonguldak İl Genel Kurulu’nda yönetime aday olan partililelere başarı diledi.

DİKMEN,İL KONGRESİNDE PARTİLİLERE BAŞARI DİLEDİ
Paylaş:

2024 Yerel Seçimleri’nde Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığına talip isimlerden Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin Dikmen, 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Zonguldak İl Genel Kurulu’nda yönetime aday olan partililelere başarı diledi.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Muhittin DİKMEN, yayınladığı mesajında, "Türk siyasetinin öncüsü, Cumhuriyet’imizin kurucu ve birleştirici gücü CHP’nin, 1 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek Zonguldak İl Genel Kurulu’nda yönetime aday olan partililerimize başarı diliyorum. Şölen havasında geçeceğine yürekten inandığım bu yarışma, sandık sonucu ne olursa olsun, önce Zonguldak’ımızın sonra da partimizin ve örgütlerimizin kazanacağı bir genel kurul olarak tarihteki yerini alacaktır" dedi.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.