Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

FELAKETTE ZARAR GÖREN SANAT SOKAĞI İÇİN YENİ YIL PANAYIRI DÜZENLENECEK..

19 Kasım’da yaşanan felakette tezgâhları zarar gören Sanat Sokağı sakinleri, 10 gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Yeni Yıl Panayırı'nda bir araya gelecek.

FELAKETTE ZARAR GÖREN SANAT SOKAĞI İÇİN YENİ YIL PANAYIRI DÜZENLENECEK..
Paylaş:

Yeni bir yıla başlamanın heyecanı, mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde; 19 Kasım tarihinde gerçekleşen felaket sonrası zarar gören Sanat Sokağı stantları,  27 Aralık 2023 - 7 Ocak 2024 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi Vedat Can Sergi Salonu’nda gerçekleşecek panayırda açılacak.

1 Ocak 2024 günü hariç, her gün saat 11.00-20.00 saatleri arasında açık olacak, el emeği farklı sanat ve zanaat eserlerinin yer alacağı panayıra hepiniz davetlisiniz.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.