Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

Gülüç’te Anneler Günü coşkusu

Gülüç’te Anneler Günü coşkusu
Paylaş:

Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara öncülüğünde, Gülüç Belediyesi Düğün Salonu’nda Anneler Günü dolayısıyla özel bir program düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen gecede anneler ve vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.

Programa Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara ve eşi Neriman Kara’nın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Ersözoğlu, Meclis Üyeleri Şevki Aydınlı ile Yasemin Çakır Torun ve AK Parti Gülüç Kadın Kolları Başkanı Seval Akgül katıldı.

Etkinlikte sahne alan Dr. Cino ve Orkestra Şinanay, performanslarıyla geceye renk kattı. Müzik ve eğlencenin ön planda olduğu programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Belediye Başkanı Sadık Recep Kara yaptığı konuşmada, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak, “Hayatımıza yön veren, sevgisiyle bizleri büyüten tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Sevgi, fedakârlık ve dayanışmanın ön plana çıktığı gece, vatandaşların yoğun ilgisi ve samimi görüntüler eşliğinde sona erdi.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.