Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

“KARDEŞ BELEDİYECİLİK” PROJESİNİN İLK TOPLANTISI YAPILDI

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından Büyükşehir Belediyeleri ile il ve ilçe belediyeleri arasında ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal vb. ilişkileri geliştirmek amacıyla faaliyete geçirilen “Kardeş belediyecilik” projesinin ilk çevrimiçi zoom toplantısına katıldı.

 “KARDEŞ BELEDİYECİLİK” PROJESİNİN İLK TOPLANTISI YAPILDI
Paylaş:

Bu kapsamda Ankara Büyükşehir belediyesi ile 16 ilçe belediyesi, Ankara dışı 8 il belediyesi ve 28 ilçe belediyesinin kardeş kent olunması öngörülüyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin de dahil olduğu proje kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda projede yer alan belediyelerin tanışması ve iletişime geçmeleri amacıyla Çevrimiçi Zoom Toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Ankara Büyükşehir Belediyesi adına Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Kdz. Ereğli Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Cömert katıldı.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.