Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ KEMER BÖLGESİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ KEMER BÖLGESİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR
Paylaş:

Kdz. Ereğli Belediyesi'nin Kemer Bölgesi'nde sürdürdüğü yaklaşık 40 milyon liralık dev altyapı yatırımı, gece saatlerinde de aralıksız devam ediyor. Yaz sezonu sona ermeden bölgenin sıcak asfaltla buluşturulmasını hedefleyen ekipler, gündüzün yanı sıra akşam karanlığında da yoğun mesai yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen 3 bin 100 metre uzunluğundaki kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmasında önemli bir aşama geride bırakıldı. Ekipler, bugüne kadar 1.250 metrelik kısmı tamamlayarak projenin planlanan takvim doğrultusunda ilerlemesini sağladı.

Kentin uzun yıllar altyapı ihtiyacını karşılayacak yatırım kapsamında, iş makineleri ve saha ekipleri gece boyunca çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürürken, yaz aylarında bölgenin sıcak asfaltla buluşturulabilmesi için zamanla yarışılıyor.

Çalışmaları sahada yakından takip eden Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Deniz Koca, ekiplerle birlikte gece mesaisine katılarak yürütülen imalatları yerinde denetledi. Koca, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak Kemer Bölgesi'nin modern ve güçlü bir altyapıya kavuşacağını belirtti.

Kdz. Ereğli Belediyesi, altyapısı tamamlanan güzergâhlarda vakit kaybetmeden üstyapı çalışmalarına başlayarak bölgeyi güvenli, konforlu ve modern yollarla buluşturmayı hedefliyor. Gece gündüz demeden çalışan belediye ekipleri, vatandaşların günlük yaşamını en az düzeyde etkileyecek şekilde projeyi hızla tamamlamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.