Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

KDZ.EREĞLİLİ KADINLAR 'KADINLAR MATİNESİ'NDE DOYASIYA EĞLENDİ

Kdz. Ereğli Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla ”Kadınlar Matinesi” düzenledi. Yağmur Okur, Arya Can ve 2 Kelime sahne alınırken Salonu dolduran kadınlar gönüllerince eğlendi. Başkan Posbıyık, etkinliğe katılan tüm kadınların gününü kutlayarak sevgilerini ifade etti.

KDZ.EREĞLİLİ KADINLAR 'KADINLAR MATİNESİ'NDE DOYASIYA EĞLENDİ
Paylaş:

Kdz. Ereğli Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği ”Kadınlar Matinesi” kadınların yoğun ilgisini gördü.  

Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve çok sayıda kadının katıldığı etkinliğe Başkan Halil Posbıyık eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ile katıldı.

KADINLARIMIZ BİZİM İÇİN HER ZAMAN KIYMETLİ

Etkinlikte salon tıklım tıklım dolarken, başkan Halil Posbıyık yaptığı konuşmada şunları söyledi:  Hepiniz çok güzlesiniz. Kadınlar gününüz kutlu olsun. Ben seçim için orda oraya koşturuyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.  Ereğli’de de ülkemizde de ekonomik yönden büyük sıkıntılar var. Bunları zaman zaman aşmak için böyle etkinlikler düzenleyeceğiz.  Çünkü bu ekonomik sıkıntılar da birkaç günlüğüne de olsa kafamızı dağıtmamız gerekir Sizleri seviyorum. Emekçi kadınlar günü kutlu olsun.”

“HERŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYORSUNUZ”

Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ise yaptığı konuşmada seçimler sonrasında kadınlarla çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirterek, “Biz kadınlar cefakar, vefakar ve her şeyi hak eden kadınlarız o nedenle hepinizin 8 Mart Emekçi Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız”dedi.

Kadınlar, daha sonra Yağmur Okur, Arya Can ve 2 Kelime grubunun şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Sesli ve ekibi kadınlar gününü kutladı

Akışın sonuna geldiniz.