Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

ÖNDER GAZETESİ’NE 35’İNCİ YIL ZİYARETİ

ÖNDER GAZETESİ’NE 35’İNCİ YIL ZİYARETİ
Paylaş:

Kdz. Ereğli’de yerel basının köklü yayın organlarından biri olan Önder Gazetesi, 35’inci yayın yılına girerken anlamlı bir ziyaretle onurlandırıldı.
Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, derneğin Mali Sekreteri İlknur Turt ve Şirin Ereğli Gazetesi Muhabiri Serpil Kasapoğlu, 22 Nisan 1992 tarihinde ofset baskıyla günlük olarak yayın hayatına başlayan ve 34 yılı geride bırakarak 35’inci yılına adım atan Önder Gazetesi’ni ziyaret etti.
Heyet, gazetenin Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş’a kutlama ziyaretinde bulunarak, Önder Gazetesi’nin yıllardır sürdürdüğü “doğru, hızlı ve objektif” yayın anlayışının yerel basın açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
Ziyarette, Önder Gazetesi’ne yayın hayatında daha nice uzun soluklu ve başarılı yıllar temennisinde bulunuldu.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.