Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

SANAT SOKAĞI SAKİNLERİ YARALARINI SARIYOR

Kdz. Ereğli’de 19 Kasım’da yaşanan felakette sahildeki tezgahları zarar gören Sanat Sokağı sakinlerine destek için Atatürk Kültür Merkezi’nde Yeni Yıl Panayırı düzenlendi. Başkan Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, sanatçılara destek oldu.

SANAT SOKAĞI SAKİNLERİ YARALARINI SARIYOR
Paylaş:

19 Kasım’da yaşanan felakette tezgâhları zarar gören Sanat Sokağı sakinleri, 10 gün boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Yeni Yıl Panayırı'nda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, AKM Vedat Can Sergi Salonu’nda açılan Sanat Sokağı stantlarını gezerek sanatçılara destek oldu. Felaket nedeniyle zarar gören sanatçılara bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Posbıyık, Sanat sokağı’nı eskisinden daha güzel hale getireceklerini belirtti. ‘Yaralarımızı tüm halkımızla el ele saracağız’ diyen Başkan Posbıyık, vatandaşları 7 Ocak tarihine kadar açık kalacak olan el emeği farklı sanat ve zanaat eserlerinin yer aldığı panayıra davet etti.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.