Advert
Advert
Şirin Ereğli Haber Portalı
Şirin Ereğli Haber Portalı
YEREL

Zonguldak Milli Eğitim ile Kızılay iş birliği protokolü imzaladı

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

Zonguldak Milli Eğitim ile Kızılay iş birliği protokolü imzaladı
Paylaş:

Türk Kızılayı Zonguldak Şubesi ile Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Kürşat Yağız başta afetler olmak üzere Kızılay'ın faaliyet alanlarını içeren konularda eğitim ve sosyal etkinlikler yapmak üzere Zonguldak İl ve ilçelerini kapsayacak şekilde Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan ile iş birliği protokolü imzaladıklarını ifade etti. Başkan Yağız konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada amaçlarının öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik insani yardım, afet yönetimi ve sosyal sorumluluk konularında eğitimler düzenleyerek toplumsal duyarlılığı artırmayı, öğrenci, öğretmen ve velilerin sosyal sorumluluk projelerine katılımını teşvik ederek, gönüllülük bilincini geliştirmeyi ve her iki kurumun kaynaklarını bir araya getirerek, eğitim ve sosyal hizmetlerin daha etkili bir şekilde sunulmasını sağlamak Zonguldağımızda tüm okullarda Kızılay kollarını aktif hale gelmesi konusunda çalışmalar olduğunu söyledi. Başkan Yağız iş birliği protokolünün tüm Zonguldak ve İlçelerine hayırlı olmasını dileyerek İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan'a teşekkür etti.

Bu haber Şirin Ereğli Haber Portalı tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et NURİ ÇAKIR'DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI...

Akışın sonuna geldiniz.